Çukur dün akşam neden yayınlanmadı? Çukur Evde yayını paylaşan ekip tüm soruları yanıtladı…

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur dün akşam seyircileri ile buluşamadı. Çukur dizisinin set çekimleri koronavirüs nedeni ile durdurulunca oyuncular evlerinden seyircilere seslendi.

Çukur dün akşam neden yayınlanmadı? Çukur Evde yayını paylaşan ekip tüm soruları yanıtladı…

Her pazartesi Show TV’de yeni bölümü ile ekranlara gelen Çukur dizisi dün akşam ekran karşısına çıkamadı.

Dünya çapında yayılan bir küresel salgın olan koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri durdurma kararı alan dizinin yapımcıları oyuncuların ve set çalışanlarının sağlıklarını tehlikeye atmaktan kaçındı.

Dizinin oyuncuları ise hayranlarına kendilerini özlettirmemek için farklı bir yöntem buldu. Youtube’dan canlı yayın açan oyuncular 35 dakika boyunca kendi aralarında sohbet etti.

Çukur’un başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, yayının açılış konuşmasında, “Herkesin evde olduğu bir dönemde biz Çukur ekibi olarak bir araya gelip, tabii herkes kendi evlerinde, biz size böyle bir şey hazırlamaya karar verdik. Bizim de çok yabancı olduğumuz bir şey bu ben neredeyse ilk defa yapıyorum” diyerek, soruları cevapladı.

İynemli, bu hafta yayınlarının olmayacağını ve durumun ciddiyetinin farkında olduklarını ve 1 haftadır çekim yapmadıklarını, yayının ne zaman başlayacağını bilmediklerini söyledi. Bunun üzerine tüm izleyicilere evden çıkmamalarını söyleyerek bu süreçte öneriler verdi.

#ÇukurEvde 1. Bölüm

ulusal.com.tr

# çukur # aras bulut iynemli # çukur ne zaman başlayacak