Anıl Murat Acar (Gazapizm) uyuşturucuyla yakalandı

Çeşme ilçesinde "Gazapizm" adıyla tanınan rapçi Anıl Murat Acar, uyuşturucuyla yakalandı

Anıl Murat Acar (Gazapizm) uyuşturucuyla yakalandı

İzmir'in Çeşme ilçesinde "Gazapizm" adıyla tanınan rapçi Anıl Murat Acar, uyuşturucuyla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 10. Alaçatı Ot Festivali kapsamında denetimlerini sıklaştıran İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Alaçatı'da bir kulüp önünde durumundan şüphelendiği Acar'ı (31) durdurarak arama yaptı.

Üzerinden 0.73 gram kokain ele geçirilen Acar, gözaltına alındı.

Emniyete götürülen Acar, hakkında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Anıl Murat Acar kimdir?

Gazapizm, gerçek adıyla Anıl Acar, 20.01.1988 yılında Elazığ’da doğdu. Acar, 1997 yılında ailesiyle birlikte İzmir’e yerleşti. Lisede tanıştığı rapçiler Engin Erel (Gardiyan) ve Aykut Şahin (Sivo) ile birlikte hiphop kültürüyle ilgilenmeye başladı.

Gazapizm, 2003 senesinde ilk rap şarkısını yazdı ve kendi evinde deneme kayıtları almaya başladı. 2004 yılında Gardiyan ve Sivo ile birlikte YMF (Yalı Mcs Family) çatısını kurdular ve Balçova da kurdukları stüdyoda kendi kayıtları yanı sıra bir çok MC’ye de destek oldular.

Başrollerini, Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkal ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı Çukur Dizisinin de müziği olan Heyecanı Yok şarkısı YouTube’da şimdiye kadar 150 milyonun üzerinde dinlendi.

Çukur Dizisi için ünlü şarkıcı Cem Adrian ile birlikte yaptığı ‘Kalbim Çukurda’ isimli şarkının yanı sıra Sivo, Zorba, Fuat Ergin, Rapangels, Kadıköy Acil, Sansar Salvo, Narkoz, Sayedar, Despo ve Talking Gunz gibi başaralı isimlerle düetler yaptı.

Gazapizm, 45. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde ‘Heyecanı Yok’ şarkısıyla En İyi Şarkı ödülünü kazandı.

# izmir