Köprü 1 saat kapalı

Boğaziçi köprüsünde bugün Tiger Woods trafiği yaşanacak. Ünlü oyuncunun "Turkish Airlines Open" turnuvası için Boğaziçi köprüsünde yapacağı gösteri nedeniyle köprü 1 saatliğine trafiğe kapatılacak.

Köprü 1 saat kapalı

Ünlü golf oyuncusu Tiger Woods'un İstanbul Boğaziçi köprüsünde gerçekleştireceği Asya'da Avrupa'ya golf vuruşu etkinliği nedeniyle köprünün trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

Birinci köprüyü kullanacak sürücüler, alternatif olarak kapatma noktalarından ikinci köprü istikametine yönlendirilecek.

İstanbul Emniyet müdürlüğünden yapaılan açıklamada etkinlik saati olan 14:00 ile 15:00 arası bir saat kapalı olacağı duyuruldu.

Boğaziçi Köprüsü'nü takiben Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiş istikametinde herhangi bir yol trafiğe kapatılmayacağı öğrenildi.

Öte yandan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun twitterda konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada Boğaziçi köprüsü 14.00-15.00 arasında azami 1 saat tek yönlü kapatılacaktır. Azami 1 saatlik kapatmada Asya'ya geçişte ve iki yönde metrobüs seferlerinde hiçbir kısıtlama olmayacaktır." dedi.

ulusalkanal.com.tr

# boğaziçi köprüsü # etkinlik # Anadolu Yakası # Avrupa Yakası # golf # tiger woods