Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi'nde 30 Ağustos etkinliği

30 Ağustos zaferi Kahramanmaraş'ta da coşkuyla kutlandı. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek down sendromlu çocuklarla bir araya geldi.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi'nde 30 Ağustos etkinliği

30 Ağustos Zafer Bayramı yurdun dört bir yanında olduğu gibi Kahramanmaraş'ta da coşkuyla kutlandı.

Onikişubat Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir alışveriş merkezinde etkinlik düzenledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, öğrencilerden down sendromlu Kerem Yerhan, piyano dinletisi gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında, Hamidiye Bekir Topçuoğlu Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri hazırladıkları gösteriyi sundu.

Daha sonra oratoryo, dans, zeybek, bando ve mehteran gösterisi yapan öğrencilerin performansına aileler ve katılımcılar ellerindeki Türk bayraklarıyla eşlik etti.

Etkinlikte, pasta süsleme yarışması ve resim sergisinin açılışı da yapıldı. Protokol üyelerinin öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 30 Ağustos zaferinin tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.

Mahçiçek, ''30 Ağustos Türkiye'nin yeniden şahlanışının yeniden destan yazışının önemli bir günüdür. Dolayısıyla ülkemiz, vatanımız, o işgalcileri memleketimiz ve vatanımızdan kovmuştur'' dedi.

# Kahramanmaraş # 30 ağustos zafer bayramı # İstiklal Marşı # gösteri # down sendromlu çocuklar # saygı duruşu # Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek # 30 Ağustos Zaferi