Munzur'un raftingci kızları başarıdan başarıya koşuyor

Tunceli'nin kadın rafting takımları, elde ettikleri derecelerle başarıdan başarıya koşuyor. Kadın sporcular, Hakkari'deki Türkiye Rafting Şampiyonası 2'nci ayak yarışlarında hem sportmenlikleri hem de gösterdikleri iyi performansla beğeni topladı.

Munzur'un raftingci kızları başarıdan başarıya koşuyor

Onlar Munzur'un raftingci kızları... Elde ettikleri derecelerle başarıdan başarıya koşuyorlar.

Tunceli'de gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutularak sportif faaliyetlere katılmalarını sağlamak amacıyla 2018'de üç rafting takımı kuruldu. Yeni kurulmalarına rağmen ortaya koydukları performansla sporcuların çoğu milli takıma yükseldi.

Kentin gururu olan kadın sporcular, Hakkari'deki Türkiye Rafting Şampiyonası 2'nci ayak yarışlarında da hem sportmenlikleri hem de gösterdikleri iyi performansla beğeni topladı.

Başarılarına yenilerini ekleyen kadın sporcular, Dünya Şampiyonası'nda birinciliği elde ederek Türk bayrağını dalgalandırmayı hedefliyor.

Yarışlar için Hakkari'ye giden tüm sporcular ve antrenörler, kentin doğasına ve vatandaşların misafirperverliğine hayran oldu.

Kent, 40 ilden 450'yi aşkın sporcu ve antrenörü ağırladı. Eşsiz güzelliğiyle dikkati çeken Zap Suyu'nda sporcular kıyasıya mücadele etse de, dayanışma, dostluk ve kardeşlik duyguları hep ön plandaydı.

# türkiye # Hakkari # zap # tunceli # munzur # şampiyona # rafting