İsmail Saymaz özür diledi

MHP lideri Devlet Bahçeli, gazeteciler ve kamuoyu araştırma şirketi sahipleri ile akademisyenlerle ilgili gazetelere tam sayfa ilan verdi. Gazeteci İsmail Saymaz ilan sonrası, "Ben çeşitli seçim anketlerini dayanak alarak yaptığım yorumlarda külliyen yanıldım." dedi

İsmail Saymaz özür diledi

MHP lideri Devlet Bahçeli, gazeteciler ve kamuoyu araştırma şirketi sahipleri ile akademisyenlerle ilgili gazetelere tam sayfa ilan verdi.

Bahçeli ilanda,“İftira, itham, isnat” başlıklı ilanında“Partimizi yılmadan kötülediler. Yüksünmeden,yorulmaksızın ithamlarını sıraladılar, MHP husumetini derinleştirdiler. Yaptıklarını, yazdıklarını, yıktıklarını hiç unutmayacağız." dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz ilan sonrası, "Ben çeşitli seçim anketlerini dayanak alarak yaptığım yorumlarda külliyen yanıldım." dedi.

İsmail Saymaz özür diledi

Gazeteci İsmail Saymaz MHP'nin ilanının ardından sosyal medya hesabı üzerinden özür diledi.

Saymaz yaptığı açıklamada, "Ben çeşitli seçim anketlerini dayanak alarak yaptığım yorumlarda külliyen yanıldım. Seçimin ikinci tura kalacağını, Cumhur ittifakının mecliste çoğunluğu kazanamayabileceğini, MHP'nin yüzde 5-7 bandında kalacağını iddia ettim. Yanıldım ve yanlış bilgi verdim. Özür dilerim." dedi.

Saymaz özür dilemesinin ardından gelen tepkiler üzerine, "Arkadaşlar, korkudan ötürü yazmış değilim. Korkudan ötürü yazacak biri de değilim. Ben okura ve izleyiciye saygımdan ötürü özeleştiri gereği hissettim. Yoksa seçimin ertesi gün de hata ettiğimi yazmıştım." diye yazdı.

ulusal.com.tr

# ismail saymaz