Aydınlık Çalışanları: ''Kampanyaya omuz verdik''

Ulusal Kanal'ın Tivibu'dan sonra Digitürk'e de girmesi için başlatılan dayanışma kampanyasına Aydınlık çalışanları olarak biz de katılıyoruz. Ulusal Kanal'ın tüm Türkiye'de izlenilebilir olmasını milli bir görev olarak görüyoruz.

Aydınlık Çalışanları: ''Kampanyaya omuz verdik''

GÖKHAN BÜYÜK

Türkiye'nin milli kanalı Ulusal Kanal'ın doğru ve güvenilir haberi daha fazla kişiye ulaştırmak için başlattığı kampanya büyüyor. Dayanışma kampanyasının ilk hedefi olan Tivibu yayın ağına girme hedefi tamamlandı ve Ulusal Kanal yeni yılın ilk dakikalarında Tivibu 61. kanalda izleyicisiyle buluştu. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan internet platformu BluTV’ye de giren Ulusal Kanal, "Sıra Digitürk'te" diyor.

Aydınlık emekçileri olarak biz de Ulusal Kanal kampanyasına katılıyoruz. Yönetimden, servislere tam kadro, kimizin maaşlarımızın tamamını, kimimiz imkanımız dahilinde bir kısmını kampanyaya bağışlıyoruz.

Halk desteğiyle ayakta duran ve holding medyasıyla boy ölçüşen Aydınlık gazetesinin, Ulusal Kanal ile dayanışma gösterdiğini belirten Aydınlık Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Akkoç, Ulusal Kanal'ı Türkiye'nin tamamına izlettirmenin milli bir görev olduğunu söyledi:

“Tivibu, BlueTv'den sonra sıra Digitürk'e girerek milyonları Ulusal Kanal'la buluşturmak hepimizi çok heyecanlandırıyor. Türkiyemizi savunmak için gerçekleri halkımızla buluşturma misyonu, Aydınlık ve Ulusal Kanal'ın ortak sorumluluğudur. Aydınlık yöneticileri ve bütün çalışanları olarak, Digitürk kampanyasına destek için azami ölçüde dayanışmamızı, maddi katkılarımızı sunuyoruz. Büyük bir mutlulukla Ulusal Kanalımızı Digitürk'te de izleyeceğiz.”

ULUSAL KANAL'IN KAMPANYASINA DESTEK VERMEK İÇİN

İŞ BANKASI GALATASARAY- BEYOĞLU ŞB.

HESAP NO: 1011-2078802

IBAN: TR19 0006 4000 0011 0112 0788 02

HESAP ADI: İLETİŞİM GÖN. GÖREV VAKFI

İLETİŞİM: 0212 245 81 81

WHATSAPP: 0535 545 70 65

YURTDIŞINDAN KAMPANYAYA DESTEK VERMEK İÇİN

İLETİŞİM: +49 1511 8958982

KATKILARINIZ İÇİN, ULUSAL KANAL

YURTDIŞI HESAP NUMARASI:

IBAN: DE05 2004 1155 0301 5773 00

BIC: COBADEHD055 (COMDİRECTBANK, ERTAN ERKAN YİLDİZ ADINA)

# türkiye # ulusal kanal # aydınlık gazetesi # Ulusal # aydınlık # Digitürk # tivibu # milli kanal # ulusal kanal kampanya # tunç akkoç # ulusal kanal digitürk # Ulusal Kanal tivibu # milli kanal Ulusal Kanal # Ulusal Kanal kampanyası # Aydınlık çalışanları # Halk desteği