Bülent Arınç'tan DEVA Partisi'ne KHK ziyareti

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'na Bülent Arınç'tan KHK ziyareti geldi. FETÖ ile bağlantılı KHK'lıları kurtarma çabaları devam eden muhalefet cephesinden bir hamle daha geldi. DEVA Partisi Milletvekili Yeneroğlu, görüşmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Yeneroğlu paylaşımında ''Hukuksuz yargılamalarla birlikte yaşanan büyük acıları ve KHK'lıların mağduriyetleriyle ilgili çözüm önerilerimizi görüştük'' ifadelerini kullandı.

Bülent Arınç'tan DEVA Partisi'ne KHK ziyareti

Eski AK Partili, 22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç, ''sözde KHK'lıların mağduriyetlerini'' görüşmek için DEVA Partisi'nden Mustafa Yeneroğlu'nu ziyaret etti.

Görüşmeyi Mustafa Yeneroğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Yeneroğlu açıklamasında ''TBMM e. Başkanı değerli Ağabeyim Sn. Bülent Arınç Beyefendi'ye nazik ziyaretleri ve yakın ilgisi için teşekkür ederim. Hukuksuz yargılamalarla birlikte yaşanan büyük acıları ve KHK'lıların mağduriyetleriyle ilgili çözüm önerilerimizi görüştük.'' ifadelerini kullandı.

Millet ittifakının da her fırsatta dillendirdiği KHK'lıların görevine iade edilmesi meselesi, Arınç Yeneroğlu görüşmesinin de konusu oldu. Muhalefet, FETÖ'yü aklama çalışmalarını sürdürdü.

Daha önce KHK'lılar hakkında bir demeç veren Arınç, en az 1 milyon kişinin Kanun Hükmünde Kararname ile mağdur edildiğini söylemişti.

# türkiye # fetö # ak parti # tbmm # deva partisi # khk # bülent arınç # Mustafa Yeneroğlu # fetö khk