İstiklal Caddesi'nde intihar

İstanbul İstiklal Caddesi'nde akşam saatlerinde intihar dramı yaşandı. İntihar eden kadının başından giren kurşun, yanında oturan erkek arkadaşının kafasına isabet etti. Kadın hayatını kaybetti, erkek arkadaşı ise ağır yaralandı

İstiklal Caddesi'nde intihar

İstanbul'un en kalabalık bölgelerinden olan İstiklal Caddesi'nde dün akşam silahlı intihar olayı yaşandı.

Cadde üzerinde bir kaldırımda oturan Zeren Büke Toku ile erkek arkadaşı Nazif Tuğrul Sağlam tartıştı, sonra el ele tutuşup etrafı izledi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, kadın çantasından çıkardığı tabancayı başına dayayarak tek el ateş etti.

Zeren Büke Toku'nun kafasından giren kurşun, başının diğer tarafından çıkıp, Nazif Tuğrul Sağlam'ın kafasına isabet etti. Olay sonrası 2'si de ağır yaralandı.

Silah sesi büyük bir panik yaratırken, çevredeki esnaf polis ve ambulans çağırdı. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralanan çifte kalp masajı yaptı.

Ağır yaralı çift ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Nazif Tuğrul Sağlam yoğun bakıma alınırken, Zeren Büke Toku ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, İstiklal Caddesi üzerinde olayın meydana geldiği işyerinin önünü emniyet şeridi ile kapattı. Bir süre inceleme yapan ekipler, çevrede delil çalışması yaptı. Zeren Büke Toku'nun çantasından çıkan ehliyet, banka kartları, anahtarlık ve telefon incelenmek üzere Emniyet'e götürüldü.

Murat Güneş- Vural Yücel

ulusalkanal.com.tr

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

# İstanbul İstiklal Caddesi # istanbul taksim