Victoria's Secret fena düştü! Ünlü marka el değiştirdi

Uzun zamandır ekonomik krizle boğuşan ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret değerinin çok altında bir fiyatla el değiştirdi.

Victoria's Secret fena düştü! Ünlü marka el değiştirdi

Defileleri ile ünlenen ve birçok dünya yıldızı modele tasarımlarını taşıtan iç çamaşırı markası Victoria's Secret, yüzde 55'lik hissesini Sycamore Partners'a sattı.

Yüzde 45'lik hisseyi elinde bulunduran Limited Brands şirketi ise Victoria's Secret markasının akıbeti hakkında yaptığı açıklamada ise; genç-yetişkin odaklı üretimin devam edeceği söylendi.

Bu sene şirketin sıkıntıda olduğu her yılın başı yapılan ünlü defilenin yapılmaması ile ortaya çıkmıştı.

Atılan imzalar sonrası anlaşmanın tüm detayları 27 Şubat'ta duyrulacak. Markanın kurucusu olan Leslie Wexner bu satıştan sonra görevini bırakma kararı aldı.

Uzun süredir protestolara maruz kalan şirketin aldığı ilk tepki kadın bedenlerinin tek tipleştirilmesi ve tasarlanan iç çamaşırların kadın bedenini metalaştırması ile ilgiliydi.

Daha sonra LGBTİ'nin marka tarafından savunulmaması belli kesimlerden tepki almıştı.

Son darbe ise markanın yaratıcısı Leslie Wexner'ın, aralarında reşit olmayan kız çocuklarının da bulunduğu birden fazla kişiye tacizde bulunan Jeffrey Epstein ile yakınlığı olay olmuştu.

ulusal.com.tr

# Victorias Secret