MHP'de "2020" mesaisi

MHP'de 2020 yılının hedeflerinin belirleneceği, iç ve dış politikadaki gelişmelerin masaya yatırılacağı zirve başladı. Ankara'daki toplantıya Merkez Yürütme Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, milletvekilleri ve il başkanları katılıyor. Toplantı yarın Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin kapanış konuşmasıyla sona erecek.

MHP'de "2020" mesaisi

2020 yılının hedefleri belirlenecek. İç ve dış politikadaki gelişmelere ilişkin sunumlar yapılacak.

MHP Merkez Yürütme Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, milletvekilleri ve il başkanlarının katıldığı "Ortak Toplantı" başladı.

Ankara'da bir otelde düzenlenen toplantı, istiklal marşının okunmasıyla başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı toplantıda, akademisyenler "dış politika ve ekonomi"ye ilişkin sunumlar yapacak.

Dış politikada İran-ABD gerilimi ile Libya, Irak ve Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ele alınacak. Ayrıca Genel Başkan Yardımcıları İsmail Faruk Aksu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Meclis çalışmaları; Emin Haluk Ayhan, ekonomi; Mustafa Kalaycı ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne ilişkin bilgilendirme yapacak.

İki gün sürecek değerlendirme toplantısında yarın teşkilat çalışmaları ile ilgili değerlendirme yapılacak. Son olarak Genel Başkan Bahçeli, basın toplantısı düzenleyecek. Bahçeli'nin konuşmasında iç ve dış politikaya ilişkin mesajlar vermesi bekleniyor.

Öte yandan Bahçeli'nin, rahatsızlığı nedeniyle ara verdiği grup toplantılarına da 14 Ocak'ta yeniden başlayacağı belirtiliyor.

ulusal.com.tr

# mhp