Arda Kural geliyor! Tutunamayanlar 8. bölüm izle... Tutunamayanlar 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT 1'in sevilen absürt komedi dizisi Tutunamayanlar dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yaşanan komik anlarla seyircilere keyifli dakikalar yaşatan dizide neler yaşandı? Tutunamayanlar 8. bölüm izle... Tutunamayanlar'ın Arda Kural'lı yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Tutunamayanlar 9. bölüm fragmanı izle...

Arda Kural geliyor! Tutunamayanlar 8. bölüm izle... Tutunamayanlar 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Tutunamayanlar'ın son bölümünde; Bir önceki bölümde edebiyat dergisi çıkarmayı deneyen Tarık, Lütfü ve İlhan başarısız olmuştur. Tarık, İrem için kötü adamlara kafa tutmuş, boks maçına çıkmıştır. Fakat İrem rakip edebiyatçılarla iş görüşmesine gittiği için ona kırgındır. İrem’in niyetini açık açık öğrenmek isteyen Tarık, onla konuşmak için bir yürüyüşe çıkar. Fakat bu yürüyüşün sonunda onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

Lütfü kitabının satmasını sağlamak için çözüm ararken başını belaya sokar. Tarık’ın başına aldığı iş bütün mahallenin gündemini etkileyecektir.

Tarık ve İrem’i bekleyen kötü sürpriz nedir? Lütfü, nasıl bir belaya bulaşır?

Tutunamayanlar'ın yeni bölüm fragmanında ise sevilen oyuncu Arda Kural'ın diziye dahil olduğu görülüyor. Seyirciler tarafından ilgi gören bu transferin kalıcı olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

TUTUNAMAYANLAR 8. BÖLÜM İZLE

TUTUNAMAYANLAR 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ulusal.com.tr

# arda kural # Tutunamayanlar # Tutunamayanlar fragman # tutunamayanlar izle # Tutunamayanlar 8. bölüm