Cumhurbaşkanı Erdoğan Ali Koç'un mektubuna yanıt verdi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un FETÖ'nün şike kumpasının başladığı tarih olan 3 Temmuz nedeniyle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektuba yanıt geldi. Kulubün resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan mesajda Erdoğan, "FETÖ’nün yargı marifetiyle Türk futbolunu dizayn etme girişimi, Fenerbahçe camiasının dik duruşu sayesinde başarısızlığa uğramıştır. " ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ali Koç'un mektubuna yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı seçilen Ali Koç'un FETÖ'nün 3 Temmuz Şike Kumpası'yla ilgili kendisine yazdığı mektuba yanıt verdi.

''DESTEĞİNİZ EN BÜYÜK MESAJ OLACAKTIR''

Genel Kurul'da yeniden kulüp başkanı seçilen Ali Koç mektubunda şike kumpası sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kulübe verdiği desteğinin önemini vurgulamıştı.

- Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 3 Temmuz 2011 sabahı hain örgütün savcılarının başlattığı sözde şike davasından beri süren hak arama mücadelesi, FETÖ’nün çarptığı ilk duvar olmuş, hainlerin maskesini düşürmüş ve aziz milletimizde de bir uyanışı başlatmıştır. Zat-ı alinizin önderliğinde FETÖ’ye karşı olan tavizsiz duruş, artık milletimizin duruşudur. Bu ülkenin değerlerini kendine temel almış ve bu milletle var olan Fenerbahçe Spor Kulübü de bu duruşun, bu mücadelenin büyük bir parçasıdır. Desteğiniz FETÖ’ye ve onun işbirlikçilerine karşı da milletimizin vereceği en büyük mesaj olacaktır.

"FETÖ'NÜN GİRİŞİMİ DİK DURUŞ İLE BAŞARISIZLIĞA UĞRADI"

Erdoğan da Koç'a gönderdiği yanıt mektubunda, FETÖ ile mücadelede Fenerbahçe’nin yürüttüğü hak arama çabasının payı büyük olduğunu vurguladı.

- FETÖ’nün, yargı marifetiyle Türk futbolunu dizayn etme girişimi, Fenerbahçe camiasının dik duruşu sayesinde başarısızlığa uğramıştır. Örgütün demokrasimize ve istiklalimize yönelik hamlelerinin çoğunun akim kalmasında, Fenerbahçe’nin yürüttüğü hak arama çabasının önemli payı vardır.

Erdoğan mektubunda ayrıca "FETÖ’ye karşı adalet mücadelesinin 10’uncu yıl dönümünde, sizlerin şahsında Fenerbahçe’ye gönül veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

# erdoğan # fenerbahçe # ali koç # Şike # şike kumpası # fenerbahçe şike # Fenerbahçe şike kumpası # erdoğan fetö # fenerbahçe fetö