Meteoroloji'den Erzurum, Kars, Ardahan ve Erzincan için sağanak uyarısı

Meteoroloji'den Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 4 ile sağanak uyarısı geldi. Erzurum, Kars, Ardahan ve Erzincan'da yağışın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji'den Erzurum, Kars, Ardahan ve Erzincan için sağanak uyarısı

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölgede hava parçalı ve çok bulutlu olacak, sabahtan gece saatlerine kadar Erzurum'un kuzeyi ile Kars, Ardahan ve Erzincan'da kısa süreli ve lokal gök gürültülü sağanak görülecek.

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın güneybatıdan hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Gün içinde en yüksek sıcaklığın Iğdır'da 32, Erzincan'da 26, Ağrı'da ve Kars'ta 25, Erzurum ve Ardahan'da 23 derece olacağı tahmin ediliyor.

Gece ise en düşük hava sıcaklığı Ağrı ve Ardahan'da 8, Kars'ta 9, Erzurum'da 11, Erzincan'da 14, Iğdır'da 18 derece ölçüldü.

# sağanak # Erzincan # erzurum # kars # ardahan # doğu anadolu bölgesi # Hava durumu # hava sıcaklığı # sıcaklık # kars hava durumu # ardahan hava durumu # Erzincan hava durumu # meteoroloji hava durumu # sağanak uyarısı # erzurum hava durumu # gök gürültülü sağanak # meteoroloji uyarı # meteoroloji sağanak uyarısı # çarşamba hava durumu