Anneler Hareketi'nden Perinçek'e ziyaret

Evladını uyuşturucudan kurtarmak isteyen anneler, Vatan Partisi ve Cumhuriyet Kadınları'nı ziyaret etti. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ziyarette ''Göz bakışlarımız değişecek.'' dedi. Evlatlarıyla gurur duyduklarını söyleyen anneler ise rehabilitasyon merkezi istediklerini belirtti.

Anneler Hareketi'nden Perinçek'e ziyaret

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Tansev Kara

Evladını uyuşturucudan kurtarmak isteyen anneler, Vatan Partisi ve Cumhuriyet Kadınları'nın kapısını çaldı.

11 Ekim'de Sağlık Bakanlığı önünden seslenen anneler bu kez de Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i ziyaret etti. Heyette Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı ve Vatan Partisi Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer de yer aldı.

Evlatlarıyla gurur duyduklarını vurgulayan anneler de taleplerini Vatan Partisi lideri Perinçek'e iletti.

2006'da bağımlılıktan kurtulmuş olan Derya Ülger, Huzurköy projesinin ruhsatı için Halk Sağlığı Genel Müdürlüğüne yönlendirildiklerini ifade etti. Perinçek'ten Sağlık Bakanlığı ile görüşme ayarlamasını rica etti:

- Huzurköy projesi ruhsatta sorun yaşanıyormuş Kırıkkale valiliği ve STK genel müdürlüğü ortak projesi. Ruhsat konusunda bir sorun yaşanmış o nedenle hasta kabulü yapılmıyor öylece duruyor hızlı bir şekilde hayata geçirilmesini istiyoruz.

Perinçek, Türk gençliğini kurtaracaklarını söyledi:

- Türk gençliğini kurtaracağız. Çocuklarımızın kurtulma şansı var bu bir hastalıktır tedavisi var.

- Göz bakışlarımız değişecek. Toplum bu işe merhametle yaklaşacak ona yan bakarak dışlayarak çözülmez dinimize de aykırı Türk milleti düşene yardımcı olur.

- Bu bir kamu devlet meselesi Devleti ikna edeceğiz ikna olurlar. bu beladan kurtarılması bilinçlendirilmesi yeni gençlerimizi kurban vermemek için bir çalışma yürüteceğiz hem tedavi yönü hem önleme yönlü.

Anneler, 'Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi'ni başlatan Cumhuriyet Kadınları'na da bir ziyaret yaptı. Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Sekreteri Aysan Canver ve CKD Genel Yönetim Kurulu Üyesi Mihriban Tatar anneleri ağırladı.

Canver, ''Aydınlık bilinçli bireyler yetiştirmeye çaba göstereceğiz.'' dedi:

- Bu sorunun esas batağının esas noktasını kurutmak amaçlı mücadelemiz anneler babalar ve aileler olarak belirledik. Aydınlık bilinçli bireyler yetiştirmeye çaba göstereceğiz mücadelemiz devam edecektir.

Güler, ''Geleceğimizi yok etmemize izin vermeyeceğiz.'' dedi:

- Ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Dün Kurtuluş Savaşı'nı başlattığımız günkü gibi galip olanlar anneler olacak el birliği ile daha fazla bu bataklığın geleceğimizi yok etmemize izin vermeyeceğiz.

Cumhuriyet Kadınları Derneği, ziyaret esnasında evladını uyuşturucudan kurtarmak isteyen annelere ''Kurtuluş Savaşı Kadınları'' kitabını hediye etti.

# Perinçek # uyuşturucu # vatan partisi # Doğu Perinçek # sağlık bakanlığı # Cumhuriyet Kadınları Derneği # cumhuriyet kadınları # anneler hareketi # Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek # öncü kadın # Türk Gençliği # STK # Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi # Vatan Partisi Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer # Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı # rehabilitasyon merkezi