Hadi 7 Nisan 2019 Pazar bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı! Büyük ödül tam 50 bin

Para ödüllü bilgi yarışması Hadi'nin 7 Nisan 2019 pazar günkü yarışmalarının ödülü ne olacak? Hadi'den beklenen pazar sürprizleri nedir? Günün yarışmaları neler? Büyük ödüllü hadi yarışmasında ödül tam 50 bin TL... Ailece hadi'de çizgi filmler var

Hadi 7 Nisan 2019 Pazar bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı! Büyük ödül tam 50 bin

Hadi haftayı büyük ödülle kapatıyor. Bu akşam 20.30'daki yarışmanın ödülü 50 bin TL...

Yapılan açıklamada,

“Haftayı büyüüüüük bir ödülle kapatmaya ne dersin hadici? Cevabın evetse, bugün ve her pazar saat 20.30’da 50.000 TL Büyük Ödüllü hadi'de buluşuyoruz” denildi.

İpucu sorusu henüz açıklanmadı...

AİLECE HADİ 19.30'DA

19.30'da Ceyda Düvenci'nin sunumuyla Ailece Hadi yarışması düzenlenecek. Yarışmada çizgi filmler sorulacak...

Yapılan açıklamada,

"Çizgi filmleri sever misin hadici? Cevabın evetse, bu hafta sevilen çizgi kahramanlar Ailece hadi’de seninle! Çizgi film hadi’si olsun diyen hadiciler için çizgi film karakterleri hakkında birbirinden eğlenceli sorularıyla Ailece hadi bugün 19.30’da” denildi.

HADİ NEDİR?

Binlerce kişinin aynı anda yarışmaya katılabildiği Popüler para ödüllü mobil canlı bilgi yarışması Hadi nedir? Nasıl oynanır? İşte yanıtı...

Günde ortalama iki kez yayınlanan yarışma, kazanan katılımcıların binlerce lira gerçek parayı aralarında paylaşmasıyla sonuçlanıyor. Yarışmacıların 12 soruyu bilmeleri durumunda büyük ödülü kazanmaya hak kazanıyor. Telefon uygulamasını indiren kullanıcılar eğlence ve heyecanı bir arada yaşıyor.

Yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli oluyor. Uygulamayı kullanmak da ücretsiz. Önceden bildirilen yarışma saatinde uygulamaya giren kullanıcılar yarışmaya katılabiliyor. Uygulamayı açık tutarak yarışmanın başlanması bekleniyor. Yarışmaları Merve Toy ya da Müge Boz sunuyor. Başarılı sunucuların bazen ünlü konukları da oluyor.

Yarışma başlayınca sunucuların açıkladığı sorulara 10 saniye içinde yanıt vermek gerekiyor. Çoktan seçmeli cevaplardan doğru olan tıklandığında bir sonraki soruya geçmeye hak kazanılıyor.

Yarışma esnasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor. Hakaret içeren mesajlar Hadi yönetimi tarafından engelleniyor.

Öte yandan arkadaşını yarışmaya üye yapanlar bir can hakkı kazanıyor.

# joker # hadi # ipucu # Pazar # büyük ödül # 7 nisan