'Ünlü modacı kanser'

Barbaros Şansal için göz kanseri teşhisi konduğunu iddia eden magazinci Nurcan Sabur, güvenilir bir kaynaktan edindiği bilgi olduğunu yazarak haber yaptı. Barbaros Şansal ise çıkan haberlerle ilgili yakın arkadaşı sanatçı Onur Akay'a açıklama yaptı.

'Ünlü modacı kanser'

Gözünde oluşan sorunlardan dolayı, önce İzmir`deki Kaşkaloğlu Göz Hastanesi`nde kontrol olan ve burada kanser teşhisi konulduğu, Şansal`ın daha sonra bu teşhisi teyid ettirmek üzere İtalya`ya uçtuğu ve orada da sonuç pozitif çıkınca, tedavisini İsviçre ve İtalya`da devam ettirmeye karar verdiği yazıldı. "Gümüşsuyu`ndaki evinin civarında dayak yiyen ve gözü ağır yara alan Şansal`ın bu durumu doktorlarına göre kanseri tetikleyici unsur olmuş" şeklinde yazan Nurcan Sabur, Barbaros Şansal`ın 3 yıl içinde sol gözünü 6 yıl içinde ise sağ gözünü kaybedebileceğini yazdı. Haberin devamında ise,"Terzilik yapan ve bir anlamda hayatını gözleriyle kazanan Barbaros Şansal için bu kuşkusuz bir yıkım oldu.Şuan İtalya`da tedavisine devam edilen ve durumunu en yakınlarından bile gizleyen Barbaros Şansal, tedavisi süresince ve bundan böyle daha düzgün, stressiz bir hayat için Sarıyer`de ki 2 dönüm bahçe içinde 4 katlı villasına taşınıyor." yazıldı. Haberi duyan yakın arkadaşı Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay ise hemen Barbaros Şansal`a ulaştı. Akay, Şansal`ın kendisine söylediklerini Twitter adresinden duyurdu.

Onur Akay: Barbaros Şansal`la konuştum. Sosyal Medyada çıkan Göz Kanseri oldu haberleri asılsızdır. Sadece ufak bir operasyon geçirmiştir. Canım arkadaşım Barbaros`un sağlığı çok iyi ve haberleri görmüş. Barbaros, "Yazanlar çok ayıp etmiş" dedi.

(magazinkolik)

# kanser # ünlü modaci # onur akay