İzmir'de kumar operasyonu

İzmir'de Bornova'da kumar oynayanlara yönelik dev bir operasyon düzenlendi. Önceden iş yeri olarak kullanılan üç ayrı adreste düzenlenen operasyonda 220 kişiye 1 milyon 57 bin lira ceza kesildi.

İzmir'de kumar operasyonu

İzmir’in Bornova ilçesinde, önceden işyeri olarak kullanılan üç ayrı adrese tombalaoperasyonu düzenlendi. 220 kişiye toplam 1 Milyon 57 bin 100 lira ceza kesildi.

İlk operasyonun adresi Gökdere Mahallesi’ydi. Adreste kumar oynandığını belirleyen jandarma ekipleri, mekânın duvarlarını koçbaşı ile kırarak içeri girdi.

Birden fazla katı olan binanın her katı jandarma ekipleri tarafından kontrol edildi. Ekipler, elektrik panosunun arkasındaki gizli bölmeyi fark etti.. Elektrik panosu kırıldı, arkasından ise kumarbazlar çıktı.

Mekânın alt katı ise tombala için ayrılmıştı. Ekipler adreste bulunan kumarbazları kıskıvrak yakaladı. 112 kişiye kumar oynadıkları ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 538 bin 160 lira para cezası uyguladı.

İkinci operasyon ise Egemenlik Mahallesi’ndeydi. Adrese baskın düzenleyen ekipler, çeşitli yerlerinde güvenlik kameraları olan mekâna da duvarı kırarak girdi.

Öte yandan aynı adresinin paralelinde bulunan başka bir mekânda da kumar oynanıyordu. Ekipler o mekandaki 23 kişiyi de yakaladı. Mahalledeki iki adreste kumar oynadıkları ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri tespit edilen 108 kişiye toplam 518 bin 940 lira ceza kesildi.

# izmir # operasyon # jandarma # bornova # kumar # tombala # izmir kumar operasyonu # izmir bornova # İzmir kumar # kumar ceza # kumar operasyonu ceza