Öldü iddiaları yalan

5 haftayı aşkın bir süredir komada tutulan Michael Schumacher'in öldüğü yolunda sosyal medyada çıkan haberlere yalanlama geldi. Efsanevi Formula 1 pilotunun tedavisinin sürdüğü hastane, Schumacher'in uyandırılma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Öldü iddiaları yalan

Bir aydan fazla komada olan Michael Schumacher'in öldüğü yönünde sosyal medyada çıkan haberler yalanlandı. Formula 1'in efsane pilotunun tedavisinin sürdüğü ve Schumacher'in uyandırılma çalışmalarına devam edildiği açıklandı.

En son 30 Ocak'ta Michael Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Grenoble Üniversite hastanesi yetkilileri, yine bir basın açıklamasıyla Alman pilotun hayatını kaybettiği haberlerini yalanladı.

Hastane yönetimi daha önce açıkladıkları gibi Schumacher'e verilen ilaçların kademeli olarak azaltıldığını, ancak, şampiyon sürücünün komadan çıkmasının haftalar alabileceğini hatırlattı.

Kazanın gerçekleştiği 29 Aralık'tan bu yana çeşitli spekülasyonlar yapılırken, Schumacher'in basın sözcüsü sabine kelm her fırsatta, yalnızca aile ve hastaneden yapılan açıklamalara güvenilmesini söylüyor

ulusalkanal.com.tr

# oldu # michael schumacher # formula 1 # koma