Sedat Peker'in villası mercek altında

Operasyon kapsamında Sedat Peker’in evinde tekrar arama tekrarlandı. Geçtiğimiz günlerde Peker’in elebaşı olduğu iddia edilen organize suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyonlar yapıldı.

Sedat Peker'in villası mercek altında

Ev didik didik arandı. Bulunan çelik kasa açıldı. Sedat Peker'in villası mercek altında. Gözaltına alınanların sorgusu da sürüyor.

İstanbul merkezli birçok ilde, Sedat Peker'in de aralarında bulunduğu 63 kişiye yönelik organize suç örgütüoperasyonu yapılmıştı. Operasyonda yakalanan 54 kişinin sorgusu devam ediyor. Bugün ise Sedat Peker’in Beykoz’daki evinde tekrar arama oldu.

Operasyonla ilgili son gelişme gözaltındakilerden geldi. Şüphelilerinden Ferhan A.'nın, örgütün elebaşı Sedat Peker'in sosyal medya hesaplarını yöneten kişi olduğu belirlendi.

Ferhan A'nın, Peker'i sosyal medyada bir iş insanı olarak göstermek için özel olarak çalıştığı ve Peker'i "Robin Hood" gibi gösterip örgüte adam kazandırmaya çalıştığı iddia edildi. Şüphelinin örgütle ilgili paylaşımları, kurduğu "bot hesaplarla" da destekleyerek takipçi sayısını artırmaya çalıştığı belirlendi.

# istanbul # operasyon # gözaltı # beykoz # ev # arama # Çelik Kasa # elebaşı # Organize suç örgütü # villa # sedat peker # eş zamanlı operasyon # Sedat Peker operasyon # Sedat Peker soruşturma # Sedat Pekerin evi # robin hood