Ankara'daki patlamanın nedeni belli oldu

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir binada meydana gelen patlamanın nedeni yapılan ilk incelemenin ardından belli oldu.

Ankara'daki patlamanın nedeni belli oldu

Ankara'nın Keçiören ilçesinde dün akşam saatlerinde bir binada patlama olmuş 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralanmıştı.

Kızlarpınarı Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığısoruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde ilk incelemeye göre, patlamanın olduğu dairede doğalgaz hattının bulunmadığı tespit edildi.

Olay yeri inceleme ekiplerince, bir bölümü çöken dairede üst kısmı parçalanmış mutfak tüpü bulundu ve patlamanın buna sebep olduğu kayıtlara geçti.

Bu arada patlamada yaralananların tedavilerine hastanelerde devam ediliyor.

Kızlarpınarı Caddesi'nde dün gece meydana gelen patlamanın etkisiyle binanın bir bölümü çökmüş, enkazdan Umutcan Yeter (21), Beyzagül Yokuş (15), Irak uyruklu Usame (5), Muhammed (35) ve Melek Kahtan (2) ile Zine Abdülkerim Ahmed el Vahap (26) yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Muhammed ve kızı Melek Kahtan, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

# Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı # soruşturma # son dakika haberleri # Muhammed # keçiören # ankara patlama # ankara keçiören patlama # ankara patlama haberleri # Umutcan Yeter # Beyzagül Yokuş # Zine Abdülkerim Ahmed El Vahap # Melek Kahtan # Kızlarpınarı Caddesi # ankara patlama nedeni # patlama haberleri