Meteorolojiden yeni uyarılar: İstanbul'da kar yağışı sürecek mi?

Meteoroloji'den hava durumu ile ilgili yeni uyarılar geldi. Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu'da yağmur, yurdun kalan kesimlerinde kar yağışı bekleniyor. Marmara Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı ise çarşamba akşamı sona eriyor.

Meteorolojiden yeni uyarılar: İstanbul'da kar yağışı sürecek mi?

Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu'da yağmur, yurdun kalan kesimlerinde ise kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt geneli için hava durumu tahminlerini açıkladı.

Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu'da yağmur, yurdun kalan kesimlerinde ise kar yağışının beklendiği belirtildi. Marmara bölgesinde etkili olan kar yağışının ise Çarşamba akşamı sona ermesi tahmin ediliyor.

Meteoroloji'nin son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu ile Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı hava bekleniyor.

Marmara bölgesi ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda çığ oluşma tehlikesi var.

# istanbul # fırtına # diyarbakır # meteoroloji # yağış # batman # kar # ege # Meteoroloji Genel Müdürlüğü # doğu karadeniz # Adıyaman # karadeniz # ​Gaziantep # kilis # siirt # kar yağışı # Hava durumu # marmara # akdeniz # iç anadolu # istanbul kar yağışı # buzlanma # marmara bölgesi # güneydoğu # tipi # İstanbul kar # Meteoroloji Müdürlüğü # meteoroloji uyarı # don olayı # istanbul yağış # İstanbulda kar yağışı # Kuzey ve İç Ege