Ece Erken'den kendisini eleştirenlere yanıt: Eşinden ayrı birisiyle birlikte oldum

Ünlü sunucu Ece Erken, evli olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yeni bir ilişkiye başladı. Kendisini sevgilisinin evli olması hakkında eleştirenlere de bugün yayında cevap verdi.

Ece Erken'den kendisini eleştirenlere yanıt: Eşinden ayrı birisiyle birlikte oldum

Ece Erken, geçtiğimiz günlerde avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüntülenmiş ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşayamamışlardı.

Bunun üzerine Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun, bir süre Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptığı ve evli olduğu öğrenildi.

15 yıllık evli olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evliliğinden iki çocuğu bulunmaktadır.

Ece Erken, bugün, kendi sunduğu Söylemezsem Olmaz adlı programda konuyla ilgili konuştu. Erken, "Boşanma davası açmış 10 yıl sürse 10 yıl sonra mı çıkayım? Boşanmaya karar verdiği için mahkeme açmış. Bir dava bir yıl da sürebilir. Çocuk yaparsın evliliği kurtarmak için ama olmuyorsa da olmuyordur.Allah düşmanın bile şereflisini nasip etsin. Namus bekçiliği yapmıyoruz. Hepimiz hata yapabiliriz. Ama evladım olduktan sonra daha da dikkatli yaşamaya çalıştım ama bu aşk ve aşkın cezası olduğuna inanmıyorum.Aynı evde yaşayan, biriyle birlikte olmadım. Evler ayrı, ayrı bir düzeni kurmuş, boşanmaya karar vermiş, boşanma davası açmış, eşinden ayrı birisiyle birlikte oldum" dedi.

ulusal.com.tr

# ece erken # Şafak Mahmutyazıcıoğlu