İlk maçına çıkacak

Galatasaray'dan zirve yarışında yara alan Beşiktaş bir yandan da sakatlıklarla boğuşuyor. Fernandes'in sahalardan uzak kalacak olması Oğuzhan'ın durumunun da belirsizliği nedeniyle sıkıntıya giren Bilic'in tesellisi Jones'un oynayacak duruma gelmesi.

İlk maçına çıkacak

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Schalke'den transfer ettiği Jermaine Jones, siyah beyazlı formayı ilk kez giymeye hazırlanıyor.

Teknik Direktör Slaven Bilic, ligin 23. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacakları mücadelenin 18 kişilik kadrosuna Birleşik Amerikalı futbolcuyu dahil edecek.

Jones, devre arasında transfer olduğu Beşiktaş'ta antrenmanlara çıkmaya başlamış ancak sol kasığından sakatlanarak yaklaşık 20 günlük bir tedavi süreci geçirmişti.

1 hafta önce sakatlığı düzelen Jones, Galatasaray derbisi öncesi hazır durumda olmasına rağmen yabancı futbolcu sınırlaması nedeniyle müsabakanın kadrosunda yer bulamamıştı.

Derdide sakatlanan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacak olan Manuel Fernandes'in yokluğunda Hırvat teknik adam 28 Şubat'ta oynanacak Medical Park Antalyaspor maçı kadrosuna Jones'u dahil edecek.

Derbide sakatlık yaşayan Oğuzhan'ın maç gününe kadar hazır hale gelmemesi durumunda ilk 11'de şans bulacak olan Birleşik Amerikalı futbolcu, Veli ve Atiba ile birlikte orta sahanın merkezinde görev yapacak.

Oğuzhan'ın tedavisinin Antalyaspor maçı öncesi tamamlanması halinde ise Jones'un mücadeleye yedek kulubesinde başlaması ve ikinci yarı oyuna dahil olması bekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

# beşiktaş # Kartal # sakatlık # jones # siyah beyaz