Suriye'nin kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin kuzeyinde 4 bölgeye meşru müdafaa ve cezalandırma atışları gerçekleştirdi. Operasyonla 6 terörist etkisiz hale getirilirken, teröristlerin arasında 5 Ağustos’ta bölgedeki bir iş makinesi ile ambulansa yönelik yapılan ve iki kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren teröristin de olduğu belirlendi.

Suriye'nin kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin kuzeyinde, Tel Rıfat doğusunda bulunan Zavyan ve Shaalah bölgeleri ile Tel Cican ve Tel Unayb bölgelerine meşru müdafaa ve cezalandırma atışları gerçekleştirdi. Açıklama Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapıldı.

Açıklamada operasyonla birlikte 6 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin 5 Ağustos’ta bölgedeki bir iş makinesi ile ambulansa yönelik yapılan ve iki kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi.

# Türk Silahlı Kuvvetleri # pkk # tsk # operasyon # son dakika haberleri # terörist etkisiz hale getirildi # suriye operasyon # Fırat Kalkanı terörist # Mehmetçik terörist # SON DAKİKA operasyon # fırat kalkanı operasyon