Sakarya'da Adil Öksüz kazısı

Amerikancı 15 Temmuz darbe girişiminin kritik isimlerinden firari Adil Öksüz'ün Sakarya'daki bir araziye evrak dolu bir çanta gömdüğü bilgisine ulaşıldı. Emniyet ekipleri, FETÖ belgelerinin gömülü olduğu belirtilen arazide kazı çalışması başlattı.

Sakarya'da Adil Öksüz kazısı

İhbarla başladı, Firari Adil Öksüz'ün evrak dolu bir çantayı Sakarya'da bir araziye gömdüğü belirtildi. Ekipler harekete geçti. FETÖ'nün evrak dolu çantası için bölge didik didik arandı.

Fethullahçı Terör Örgütünün kökünü kazıyan Türk yargısı ve emniyet güçleri her ihbarı değerlendiriyor. Tarihe gömülen örgütün kritik belgeleri toprağın altında aranıyor.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'na FETÖ'nün darbe girişiminde kilit rol oynayan firari Adil Öksüz’le ilgili kritik bir ihbarda bulunuldu. Öksüz'ün firar etmeden önce Akyazı'daki bir alana evrak dolu bir çanta gömdüğü belirtildi.

İhbar üzerine Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı konu ile ilgili soruşturma başlattı. Hazırlıklar yapıldı, söz konusu bölgede önce tespit sonra da kazı çalışması başlatıldı.

2 gündür devam eden kazı çalışmasından henüz bir bulguya rastlanılmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor...

ulusal.com.tr

# amerika # fetö # sakarya # 15 temmuz # adil öksüz