Öncü kadınlardan e-Aydınlık atağı: Aydınlığa kadınlarla çıkılır

Vatan Partisi Öncü Kadın, düzenledikleri İl Başkanları toplantısı ile e-Aydınlık abonelik kampanyası çalışmalarına başladı. Öncü Kadınlar, binlerce e-Aydınlık abonesi yapma sözü verdi.

Öncü kadınlardan e-Aydınlık atağı: Aydınlığa kadınlarla çıkılır

Özge Yaren Enç / Aydınlık

Gazetemizin başlattığı e-Aydınlık atılım kampanyasına bir destek de Vatan Partisi Öncü Kadın'dan geldi. Öncü Kadın'ın video konferans ile düzenlediği İl Başkanları toplantısında e-Aydınlık atılım kampanyasına tam destek kararı alındı. Toplantıda desteğin üç aşamada ilerleyeceği belirtildi. Plana göre ilk adımında, abone olmayan Öncü Kadın yöneticisi kalmayacak. İkinci adımda, abonelik yaptırmayan tek bir Öncü Kadın üyesi kalmayacak. Üçüncü ve son adım ise tüm Öncü Kadınlar, eş-dost-komşu bütün çevresini e-Aydınlık’a abone olmaya davet edecek. Bu sayede Aydınlık’ın ulaşmadığı kadın kalmamasını sağlayacaklarını vurgulayan Öncü Kadın yönetimi, çalışmalara hızla başlayacaklarını belirtti. Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel’in de katıldığı toplantıda Öncü Kadınlar, binlerce e-Aydınlık abonesi yapma sözü verdi.

''AYDINLIK BİZİM NEFESİMİZ''

Aydınlık Gazetesi’nin Türkiye siyasetinin rotasını çizdiğini vurgulayan Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, “Aydınlık bizim ekmeğimiz, suyumuz, nefesimiz. Aydınlıkçı güne Aydınlık okumadan başlamaz. Hatta Türkiye'de siyaset yapmak isteyen kimse güne Aydınlık okumadan başlayamaz. Çünkü Aydınlık gündeme müdahale eder, rota çizer” dedi. Ayvalı, Aydınlık’ın milli kadın hareketinin sesini duyuran en önemli yayın organı olduğunu belirterek, her Öncü Kadın üyesinin e-abonelik kampanyasına destek verme görevi olduğunu vurguladı: “Gazetemiz yayın hayatı boyunca kadın mücadelesini güçlendiren bir çizgi izledi. Diyarbakır annelerinin sesini en güçlü biçimde duyurdu, o tarihi direnişi defalarca kez manşetine taşıdı. İstanbul Sözleşmesi gerçeğini Türkiye'ye anlattı, kadına şiddetin önlenmesi için çözümler getirdi. Kadını toplumdan soyutlayan kadın üniversiteleri girişimine yine manşetten tavır aldı. Üretici kadınların mücadelesini neredeyse her gün sayfalarına taşıdı, üretmek isteyen kadınlara cesaret verdi. Öncü Kadın'a ve kadın kitle örgütlerine sayfalarını açtı. En önemlisi ise Aydınlık haftalık kadın sayfası çıkaran bir gazete.”

Öncü Kadın Genel Başkanı, Aydınlık Gazetesi’nin vatansever kadınların sesini sayfalarına taşımasına değinerek her öncü kadının gazeteyi daha da büyütmek için çalışmalara başlaması gerektiğini söyledi.

İL BAŞKANLARINDAN ABONELİK ATAĞINA DESTEK

Toplantıda söz alan Öncü Kadın İl Başkanları, görevli bulundukları illerdeki kadınlarla hızla çalışmalara başlayacaklarını ve Aydınlık’a her kadının ulaşmasını sağlayacaklarını söyledi.

''MİLLİ VE DEVRİMCİ KADIN HAREKETİNİN REHBERİ''

Toplantıda söz alan Öncü Kadın İstanbul İl Başkanı Şükran Ulusoy, “Bir asırdır var olan Aydınlık gazetesi, kuruluşundan itibaren 'Milli ve Devrimci kadın hareketi' için de bir rehber ve her daim doğru yönü gösteren çoban yıldızıdır” diyerek Aydınlık’ın asırlık tarihi çizgisine vurgu yaptı. Ulusoy, İstanbul’da yapacakları çalışma ile yüzlerce kadını e-abone yapacaklarını söyledi.

''AYDINLIK NETLEŞTİRİR!''

Aydınlık Gazetesi’nin Türkiye’de siyasete ve vatansever mücadeleye yön verdiğini belirten Öncü Kadın Antalya İl Başkanı Berrak Şahin, “Aydınlık Gazetesi sadece olayları aktaran haberci kuşu gibi değildir sadece son durum, son dakika haberlerini aktaran bir çuval harf değildir. Aydınlık, dünden bugüne mücadele taşır, geleceğe yön verir. Aydınlık netleştirir!” dedi. E-aboneliğin avantajlarına değinen Şahin, kendisinin de e-abone üyesini olduğunu belirterek, “Aylık veya yıllık abonelik imkanı bizleri bekliyor. Her ortamda haberlere ulaşıp dostlarımızla veya sosyal medyamızda kaynak göstererek paylaşabileceğiz. Ayrıca yıllık abone olduğunuzda muhteşem arşivine ve gazetenin eklerine ulaşabilme imkanı sunuyor. E-Aydınlık artık cep telefonunuzda, tabletlerinizde ve bilgisayarlarınızda hep sizinle birlikte olacak.. E-Aydınlık aboneliğinin bir aylık ücretini, bir üniversiteli gencimize armağan edebilirsiniz. Öğrenci aboneliği de yapabilirsiniz. Ben de e-Aydınlık abonesiyim!” dedi.

MERSİN’DEN 500 KADIN ABONE HEDEFİ

Öncü Kadın Mersin İl Başkanı İjlal Çürüksu, Türkiye’nin gerçeklerini öğrenmek için Aydınlık’ın eşsiz bir kaynak olduğunu söyleyerek Mersin’deki hedeflerini açıkladı. İlk ay 50, üçüncü ay 150 ve altıncı ay 250 olmak üzere bir yılda toplamda 500 aboneye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Çürüksu, tüm kadınları e-Aydınlık abonesi olmaya davet etti.

''AYDINLIK YARINLARA AYDINLIK'IN IŞIĞIYLA YÜRÜYÜN!''

Öncü Kadın Edremit İlçe Başkanı Engin Deniz Tören Aksoy, ilçelerinde abone olmayan üyelere tek tek ulaşıp abone olmalarını sağlayacaklarını vurguladı. Aksoy, Aydınlık’ın bugün emperyalizme karşı verilen mücadelenin silahı olduğunu belirterek, “Atatürk Kurtuluş Savaşı’nda, halkı aydınlatmak amacıyla Hâkimiyet-i Milliye Gazetesini çıkardı. Bu gazete Kurtuluş Savaşının en önemli silahı oldu. Türk Milletti aydınlandı, işgalcilere karşı verdiğimiz Kurtuluş Savaşı’nı kazandık Aydınlık Bugün emperyalizme karşı verdiğimiz Kurtuluş savaşımızın silahıdır Aydınlık yolumuza ışık tutuyor, karanlıkta kalanları aydınlatıyor. Aydınlık yarınlara, Aydınlığın ışığıyla yürüyün!” şeklinde konuştu.

YÜZLERCE KADIN TEK TIKLA AYDINLIK’A ULAŞACAK

Öncü Kadın Ankara İl Başkanı Şule Uncu, e-Aydınlık sayesinde her saniye gündeme erişilebileceğini söyledi. Uncu, Aydınlık’ın bilinçlere bilinç kattığını vurguladı: “Aydınlık, Türkiye'nin milli rotasını çizen ve Türk milletini gerçeklerle buluşturan yol göstericidir. Hapsolan değil özgür ve milli kadın hareketinin sesidir. Aydınlık'ı her sabah okuduğumuzda bilincimize bilinç katıyoruz, mücadele için her gün yeniden umut doluyoruz. Bu yüzden Aydınlık bizler için bir kapı daha açtı. E-Aydınlık ile artık her an her saniye bir tıkla Aydınlık'a ulaşabiliyoruz. Vatandaşlarımızı ve tüm özellikle tüm kadınlarımızı e-gazeteye abone olmaya çağırıyoruz.”

Öncü Kadın Ankara İl Başkanı yüzlerce Ankaralı kadını e-abone yapacakları sözünü de verdi.

İZMİR’İN VATANSEVER KADINLARI E-ABONE OLUYOR

Öncü Kadın İzmir İl Başkanı İncisel Aytar, İzmir’in vatansever kadınlarının kadın mücadelesinin sesi Aydınlık’a abone olması çağrısında bulundu. Binlerce kadını abone yapma iradesi koyan Aytar, “Gerçek ve doğru haberi Aydınlık verir. Aydınlığa ulaşmak için Aydınlık okumak gerekir. Aydınlık artık elimizin altında. e-aydınlık abonesi olalım, dostlarımızı da doğru haberin adresi e-Aydınlık'a abone yapalım” dedi.

ÜRETEN VE BİRLEŞEN TÜRKİYE İÇİN AYDINLIK’I BÜYÜTME ÇAĞRISI

Öncü Kadın Balıkesir İl Başkanı Eliz Ece Albayrak, “Vatan, emek, namus birikimimizin timsali, sadece bugüne değil yarına ışık tutan Aydınlık'ı e-gazete atılımıyla Türkiye'nin fark yaratan gazetesi yapacağız. Üreten ve birleşen Türkiye için tüm kadınları Aydınlık e-gazete abonesi olmaya davet ediyoruz” diyerek kadınlarımızı e-Aydınlık abonesi olmaya davet etti.

HATAY ÇALIŞMALARA BAŞLADI!

Öncü Kadın Hatay İl Başkanı Serap Zehal, aydın Türk kadınlarının Aydınlık okuyup okutacağını söyleyerek Hatay’da Aydınlık’ı en geniş çevreye ulaştırmak için harekete geçtiklerini söyledi. Zehal, “İl yöneticilerimiz başta olmak üzere bütün üyelerimizi, dostlarımızı akrabalarımızı, ilimizin önde gelen isimlerini e-Aydınlık'a abone yapmak için çalışmalara başladık. Aydın Türk Kadını Aydınlık okur, Aydınlık okutur. Aydınlık yarınlar için e-Aydınlık'a abone olalım!” dedi.

SONER POLAT VURGUSU

Geçen sene kaybettiğimiz değerli Amiral Soner Polat’ı anarak O’nun gibi Aydınlıkçıların görevinin bugün Aydınlık’a destek vermek olduğunu söyleyen Öncü Kadın Sakarya İl Başkanı Melike Toy, “E-Aydınlık'a abone olun gününüz e-Aydınlık'la aydınlansın. Size de Ölümsüz Amiralimiz Soner Polat gibi Aydınlıkçıydı desinler!” dedi.

AYDINLIKÇILARIN GAZETESİ!

Öncü Kadın Adana İl Başkanı Duru Akgül, Aydınlık’ın sıradan bir gazete olarak görülemeyeceğini söyledi. “Aydınlık tüfekteki dürbün, gemideki pusula, kalemdeki 'kurşun', savaştaki silah, bilinmezdeki çözüm, gerçek ve güven demek... Aydınlık uğruna can veren, emektar, vefakâr, cefakâr, tüm 'fikir işçisi' Aydınlıkçılar var olsun!” diyerek Adanalıları e-abone olmaya çağırdı.

NASIL ABONE OLUNUR?

“egazete.aydinlik.com.tr” adresine giriş yaparak ya da Aydınlık E-Gazete uygulamasını indirerek" abone kaydı oluşturabilir ve size uygun paketleri kolayca satın alabilirsiniz. Okurlar, e-Aydınlık aboneliğine ilişkin bilgi almak için 0541 782 0942 - 0552 805 1409 ve +49 1511 8958982 numaralı telefonları arayabilirler.

# kampanya # aydınlık gazetesi # aydınlık # meltem ayvalı # öncü kadın # abone # Vatan Partisi Öncü Kadın # Şükran Ulusoy # Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı # eaydınlık # eAydınlık kampanyası