Vatan Partisi Genel Sekreteri Osman Yılmaz: Haydi Türkiye Edirne’den Hakkâri’ye kardeşlik elini uzatıyoruz

Vatan Partisi Genel Sekreteri Osman Yılmaz, Genel Merkez’de yaptığı basın toplantısıyla Vatan Partisi’nin “Terörün Açtığı Yaraları Sarıyoruz Güneydoğu’ya Kardeşlik Eli” Kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Osman Yılmaz: Haydi Türkiye Edirne’den Hakkâri’ye kardeşlik elini uzatıyoruz

Yılmaz şunları söyledi:

24 Temmuz 2015’te başlayan Vatan Savaşında Mehmetçiğimizin, polisimizin ve korucularımızın kahramanca mücadelesi önemli bir aşamaya gelmiştir. ABD’nin kara gücü PKK’nın kazdığı hendekler kapatılmış, el yapımı patlayıcılar temizlenmiştir. Mücadele kararlılıkla sürmektedir. ABD’nin kara gücünün bozguna uğratılmasının ötesinde milletimizin birliği yönünde çok önemli bir ufuk açmıştır. Birleşen Türkiye, üreten Türkiye tek çözüm olarak önümüzde belirmiştir.

Yürütülen Vatan Savaşında ABD ile karşı karşıyayız. Sadece PKK’nın açtığı hendeklere, el yapımı patlayıcılarına, canlı bombalarına değil Türkiye’nin, savaşma yeteneğini zafiyete uğratmayı amaçlayan psikolojik savaşa karşı da mücadele ediyoruz. PKK ile birlikte ABD’nin planları da hendeklere gömülmüştür.

Savaş, millî düzlemden bölgesel düzleme genişliyor. Artık Vatan Savaşımız, Suriye’nin kuzeyinden Irak’ın kuzeyine ve İran sınırına kadar güney sınırımızın ötesine taşmaktadır.

Bu mücadelenin başarıya ulaşması için Türkiye’nin ihtiyaçlarını, zorunluluklarını esas alan çözümlerimiz hazırdır.

ABD’nin Nifak ve Fitne Planına Karşı, Türkiye’nin Millî Güçlerinin Stratejisi

Bir: Devletin ve milletin topyekûn güçlerinin birliğini güçlendirmek. Halk ile Ordu ve Polis arasındaki bağları pekiştirmek. ABD’nin Türkiye’de Bölücü Teröre teslim olacak bir hükümet kurma planına karşı en geniş cepheyi oluşturmak.

İki: Millî direnci güçlendirmek amacıyla Üretim Ekonomisinin kurulması için çalışmak, AKP iktidarının milletin büyük çoğunluğunu oluşturan emekçilerin ekonomik durumlarını zayıflatacak uygulamalarını önlemek, Millî Güçler içinde emekçi temelini sağlamlaştırmak.

Üç: AKP iktidarının milleti bölen Başkanlık Rejimi girişiminden vazgeçmesini ve Atatürk Devrimi karşıtı uygulamalara son vermesini sağlamak.

Dört: Türkiye Cumhuriyeti’nin Suriye, Rusya, İran, Irak ve Azerbaycan ile güvenlik ve ekonomi alanında derhal ve derhal işbirliğine girmesi için, her düzlemdeki yapıcı faaliyetleri sonuca ulaştırmak. Suriye’nin kuzeyinde ABD-İsrail Koridorunun açılması girişimini bozguna uğratmak.

Şimdi Yaraları Sarma Zamanı

Türkiye çapında birliğimizi sağlamlaştırmak, terörün açtığı yaraları sarmak için seferber oluyoruz. Başta gıda olmak üzere terörün yurtlarından ettiği vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz.

Milletimizin birliği ve beraberliği için elimizi taşın altına sokuyoruz.

Bölücü terörün evlerinden, yurtlarından ettiği yurttaşlarımıza destek oluyoruz.

Haydi Türkiye, Edirne’den Hakkari’ye uzanan kardeşlik köprüsü için, bir harç da sen koy!

Haydi Türkiye, kardeşlik elini uzat!

Haydi Türkiye, görev başına!

ulusalkanal.com.tr

# Edirne # vatan partisi # hakkar # osman yılmaz