Hadi 18 Şubat 2019 Pazartesi bugün 12.30 ve 20.30 joker kodu ile ipucu sorusu ve cevabı (Hadi Marshall Sil-Pak Özel Yarışması)

Hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da yapılan para ödüllü canlı mobil bilgi yarışması Hadi'de günün 12.30 yarışmasının ipucu sorusu paylaşıldı. Paylaşıma göre, soru unutulmaz bir Yeşilçam sahnesiyle ilgili. Yapılan duyuruda, "Tarkan film serisinde dev ahtapotun Tarkan'ı öldürmeye çalıştığı sahneyi hatırlıyor musunuz sevgili hadiciler? Peki bu sahnenin yer aldığı filmle ilgili neler biliyoruz?" denildi. Bu akşamki 20.30 yarışmasının 15 bin lira ödüllü olduğu belirtildi. Marshall Sil-Pak Özel Yarışması için 10 bin joker kodu dağıtılacağı aktarıldı. Marshall özel yarışmasıyla ilgili "Evinizin duvarlarında nasıl renklerden hoşlanırsınız? Daha canlı renkler mi yoksa daha sade renkler mi? Tabi bunların silikonlu, su bazlı ve silinebilir gibi özellikleri de vardır. Peki bu özelliklere sahip olan şey ne olabilir hadici?" paylaşımı yapıldı

Hadi 18 Şubat 2019 Pazartesi bugün 12.30 ve 20.30 joker kodu ile ipucu sorusu ve cevabı (Hadi Marshall Sil-Pak Özel Yarışması)

Para dağıtan mobil canlı bilgi yarışmasıHadi'de günün 12.30 yarışmasının ipucu sorusu paylaşıldı.

Soru, unutulmaz bir yeşilçam filmiyle ilgili.

Yapılan paylaşımda, "Tarkan film serisinde dev ahtapotun Tarkan'ı öldürmeye çalıştığı sahneyi hatırlıyor musunuz sevgili hadiciler? Peki bu sahnenin yer aldığı filmle ilgili neler biliyoruz?" denildi.

İpucu sorusunun cevabı ise 'Tarkan: Viking Kanı'.

MARSHALL ÖZEL YARIŞMASI JOKER KODU

Bu akşamki 20.30 yarışmasının 15 bin lira ödüllü olduğu belirtildi. Marshall Sil-Pak Özel Yarışması için 10 bin joker kodu dağıtılacağı aktarıldı.

Marshall tarafından özel yarışmaya dair, "18 Şubat Pazartesi 20.30'da Marshall Sil-Pak özel yarışması @hadioynalive'da! Bolca jokerin hediye edileceği yarışmayı kaçırmamak için kendinize hatırlatma kurun. Bizden söylemesi… ;)" açıklaması yapıldı.

MARSHALL ÖZEL YARIŞMASI İPUCU SORUSU

Marshall özel yarışmasının ipucu sorusuyla ilgili şunlar denildi:

"Evinizin duvarlarında nasıl renklerden hoşlanırsınız? Daha canlı renkler mi yoksa daha sade renkler mi? Tabi bunların silikonlu, su bazlı ve silinebilir gibi özellikleri de vardır. Peki bu özelliklere sahip olan şey ne olabilir hadici?"

ulusal.com.tr

# hadi # tarkan # ahtapot # bilgi yarışması