Adana'da Vatan Partisi rüzgarı

Vatan Partisi iktidar yürüyüşünü başlattı. Parti kurmayları, 81 İli karış karış gezerek, "İktidar İçin Atılım Toplantıları" düzenliyor ve çeşitli temaslarda bulunuyor. Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç, Adana ziyareti kapsamında, önemli oda ve sendika temsilcileriyle bir araya geldi. Oruç’un gündeminde, Vatan Partisi’nin üretim devrimi programı vardı.

Adana'da Vatan Partisi rüzgarı

Haber: Yalçın Semir Akarsu

Vatan Partisi yıl sonuna kadar 81 ilde örgütlü olma hedefiyle yola çıktı. Örgütlenme ve üye atılımı kapsamında, partinin ileri kadroları il il dolaşıyor.

Adana’ya giden Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç da çeşitli temaslarda bulundu.

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan’ı beraberindeki heyetle birlikte makamında ziyaret eden Savaş Oruç, Başkan Doğan ile birlikte, Adana’nın ve ülkenin tarım politikalarını değerlendirdi.

Oruç, Kozan ziyareti kapsamında, İl Başkanı Selver Kaplan, Kozan İlçe Başkanı Babür Ünüvar ve beraberindeki heyetle birlikte Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ile görüştü.

Kozan’ın ticaret noktasında ki atılımlarından bahseden Başkan Kandemir, Asya ile ihracat konusunda önemli girişimleri olduğunu ifade etti.

Oruç’un Adana’da bulunması vesilesiyle Türk Harb-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Erdal Akalın, Vatan Partisi Adana İl Başkanlığını ziyaret etti. Akalın, Amerika’nın bölgeden güçlerini çektiğini belirtti.

# adana # vatan partisi # kozan # Mehmet Akın Doğan # Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç # Selver Kaplan