Meteoroloji uyardı: 5 ilde gök gürültülü sağanak bekleniyor

Meteoroloji'den Doğu Anadolu Bölgesindeki Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan'a gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.

Meteoroloji uyardı: 5 ilde gök gürültülü sağanak bekleniyor

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Doğu Anadolu genelinde havanın çok bulutlu olacağı öngörülüyor.

Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan çevrelerinde gece saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bölgede rüzgarın ise kuzeyden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan'da 2, Ağrı'da 3, Erzurum ve Kars'ta 4, Erzincan'da 7, Tunceli'de 10 ve Iğdır'da 13 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklıkların ise Tunceli'de 26, Erzincan'da 25, Iğdır'da 18, Ağrı, Erzurum, Ardahan ve Kars'ta 17 derece olması bekleniyor.

# meteoroloji # sağanak # yağış # Erzincan # erzurum # kars # ardahan # ağrı # Hava durumu # tunceli # Iğdır # hava sıcaklığı # yağmur # sıcaklık # yağış uyarısı # kars hava durumu # ardahan hava durumu # Erzincan hava durumu # sağanak uyarısı # erzurum hava durumu # tunceli hava durumu # ağrı hava durumu # Iğdır hava durumu # meteoroloji uyarı # sağanak hava durumu