Meteoroloji'den Doğu Anadolu'da 5 ile sağanak uyarısı

Meteroroloji'den Doğu Anadolu'daki 5 ile gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Sağanak yağışların Erzurum, Erzincan, Kars, Tunceli ve Ardahan'da etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji'den Doğu Anadolu'da 5 ile sağanak uyarısı

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden Doğu Anadolu'ya sağanak uyarısı geldi.

Yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği bölgede, Erzurum, Erzincan, Kars, Tunceli ve Ardahan çevrelerinde sağanak ile gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede, rüzgarın güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bölgede gece en düşük sıcaklık Kars'ta 6, Ağrı'da 8, Ardahan'da 9, Tunceli'de 12, Erzurum'da 15, Iğdır'da 17, Erzincan'da 21 derece ölçüldü.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklığın ise Iğdır'da 36, Tunceli'de 30, Kars, Ağrı, Erzincan ve Ardahan'da 28, Erzurum'da 26 derece olması bekleniyor.

# meteoroloji # sağanak # yağış # sağanak yağış # Erzincan # doğu anadolu # erzurum # kars # ardahan # ağrı # Hava durumu # tunceli # Iğdır # hava sıcaklığı # şiddetli yağış # sıcaklık # bugün hava nasıl olacak # kars hava durumu # ardahan hava durumu # Erzincan hava durumu # meteoroloji hava durumu # sağanak uyarısı # cumartesi hava durumu # erzurum hava durumu # tunceli hava durumu # ağrı hava durumu # Iğdır hava durumu # Mevsim # gök gürültülü sağanak # meteoroloji sağanak # sağanak hava durumu