Şok bidonla altın dolandırıcılığı! Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Şubat Çarşamba izle... Müge Anlı'da bugün neler oldu?

Bugün Müge Anlı'da neler oldu? 5 Şubat Çarşamba Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün... Müge Anlı izle...

Şok bidonla altın dolandırıcılığı! Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Şubat Çarşamba izle... Müge Anlı'da bugün neler oldu?

Dün programa katılan ve boş bidonu çil çil altın olarak gösteren İhsan adlı şahıs tarafından kandırılan Adile Yeşilgöz konusunun ele alınması üzerine bugün programa 5 farklı mağdur daha katıldı. Musa Çilingir; elinde avucunda ne varsa sattırdığını ve dolandırıcılıktan sonra onu tekrar bulduğunu fakat yalanlar söylediğini ve İhsan'ın tekrar elinden kaçtığını anlattı. Programa katılan diğer mağdur Neytullah Bozkurt ise evlilik vaadi ile kandırıldığını iddia etti. Canlı yayına katılan daha birçok mağdurun da İhsan'a kaptırdıkları para toplamda 7 milyon TL'ye ulaştı.

Boş turşu bidonunun 600 rekat namazla altına dönüşeceği vaadi ile kandırılan mağdur Musa ise canlı yayına telefonla bağlanan İhsan Çapar'ın kardeşi Mecit Çapar'a ateş püskürdü.

Daha sonra Müge Anlı yayına çağırdığı bir sihirbaz ise boş bidonların altın gibi nasıl görülebileceğine dair bir deneme yaptı. Mağdurlar yaşadıkları olayı uygulamalı olarak anlattı.

İsmini vermek istemeyen bir seyirci ise İhsan'ın kendisine Define buldum diyerek kuyumcuyu dolandırmayı teklif etti iddiasında bulundu.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 5 ŞUBAT ÇARŞAMBA

ulusal.com.tr

# müge anlı ile tatlı sert # Müge Anlıda bugün # müge anlı # Müge Anlı canlı