Mühür kırılıp yeniden çalışma başladı

Belediye inşaatı mühürledi, mühür kırılıp yeniden çalışma başladı! Tartışmalara neden olan Ataköy sahilindeki Sea Pearl (Si Pöyrl) inşaatında, mühürlü olmasına rağmen yeniden çalışma yapıldı. Belediye ekipleri inşaatı bir kez daha mühürledi.

Mühür kırılıp yeniden çalışma başladı

İstanbul Ataköy sahilinde inşaatmühürleme tartışması yeniden alevlendi. "Sea Pearl" inşaatında, iş makineleri yeniden iş başı yaptı. Belediye ekipleri, inşaatı kapısına bir kez daha mühür vurdu.

Sea Pearl (Si Pöyrl) projesi, "ruhsat eksikliği" gerekçesiyle 23 Haziran'da mühürlenmişti. İnşaat sahipleri, İstanbul 4'üncü İdare Mahkemesi’ne başvurdu. Mahkeme, "mühürleme kararını" durdurdu.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, inşaat sahipleri bu kararı Bakırköy Belediyesi’ne 26 Haziran’da bildirdi. Proje sahipleri, belediyenin mühürü sökmesini beklemeden şantiye alanına girdi ve çalışmalara başladı.

İnşaat çalışmaları, belediyeye şikayet edildi. Bunun üzerine zabıta ekipleri inşaat sahasına giderek mührün kırıldığını tutanağa geçirerek inşaatı yeniden mühürledi.

ulusalkanal.com.tr

# inşaat # ataköy # mühür # dolgu