Berat Albayrak'tan istifasına siyasiler ne dedi?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabı İnstagram'dan açıklama yapan Albayrak, istifa için sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi. İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da, Berat Albayrak’ın istifası ile Türkiye’nin bir seçim sürecine girdiğini iddia etti.

Berat Albayrak'tan istifasına siyasiler ne dedi?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Pazar günü akşam saatlerinde sürpriz bir açıklama yaptı. Görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Albayrak, istifa haberini Sosyal medya hesabı İnstagram'dan paylaştı.

İstifa metninin ardından bir süre bazı iddialar ortaya atıldı. Albayrak'ın sosyal medya hesabının başkanlarının kontrolüne geçtiği iddia edildi. Ancak saatler sonra Albayrak'a yakın isimler istifayı doğruladı.

Albayrak’ın istifası geniş yankı uyandırdı. İstifa tartışmalarının sürdüğü sıralarda Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret sonrası kameralar karşısına geçen iki lidere Albayrak'ın istifası soruldu.

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da, Berat Albayrak’ın istifası ile Türkiye’nin bir seçim sürecine girdiğini iddia etti.

# sosyal medya # İyi Parti # istifa # albayrak