E-Aydınlık rüzgârı büyüyor

Aydınlık Gazetesi'nin e- aydınlık kampanyasına destek artarak devam ediyor. "e-Aydınlık Atılım Kampanyası"na bir destek de iş insanlarından geldi.

E-Aydınlık rüzgârı büyüyor

Aydınlık Gazetesi'nin e-aydınlık kampanyasına iş insanları da destek verdi.

Tekstilci Murtaza Özel kampanya için, ''Biz yaşadıkça aydınlık da yaşayacak.'' dedi:

- Ben dünyaya bakışımı Aydınlık ile şekillendirdim. Fabrikada her sabah Aydınlık'ı okuyup bitirmeden işe başlayamıyorum. Okuyamadığım zaman kendimi yaşamıyormuş, boş yaşıyormuş gibi hissediyordum. Pandemi ile birlikte diğer kanalları ve televizyon programlarını da izleme imkanı buldum. O kadar kanal ve gazetenin ne kadar boş olduğunu gördüm. Aydınlık'ın yazarından, temizlikçisine kadar herkesle konuştuğum zaman hayata bir başka bağlanıyorum. Biz yaşadıkça Aydınlık da yaşayacak.

Dijital platformlarda bulunmanın gazeteye erişimi kolaylaştırmasına değinen iş insanları, kampanyanın çağa ayak uydurarak Aydınlık'ı daha geniş kitleler tarafından kolayca erişilebileceğini vurguladı.

Tüccar Selim Akgül, kampanya ile beraber Aydınlık'ın avucunun içinde olduğu söyledi:

- Bizler ticaret insanları olarak her kesimden insanla muhatap oluyoruz. Bugün herkes ısrarla Aydınlık gazetesi için 'Aydınlık’ın tespitlerinin doğru olduğunu, tahminlerinin gerçekleştiğini, ileriyi gördüğünü' söylüyorlar. Ben de bunu şuna bağlıyorum. Doğu Perinçek tecrübesiyle Aydınlık'ı donatıyor. Doğu Perinçek, 'Kırk yıllık geleceğimizi yönetecek gençliği yetiştirdik' diyor. E-Aydınlık ile beraber de insanlar en doğru biçimde habere ulaşacaklardır. Tüm okurları da Aydınlık e-abone olmaya çağırıyorum. Aydınlık avucumuzun içinde.

# pandemi # kampanya # dijital # iş adamı # tekstil # aydınlık # abone # iş insanı # eaydınlık # tüccar