Elon Musk Jeff Bezos'a gümüş madalya gönderdi

Jeff Bezos'u geçip dünyanın en zenginleri listesinde ilk sıraya oturan Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, rakibine gümüş madalya emojisi gönderdi.

Elon Musk Jeff Bezos'a gümüş madalya gönderdi

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'u geçip dünyanın en zengini olmasının ardından sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 11 Ekim'de Bezos'un attığı bir tweet'e ikincilik madalyası emojisi gönderdi.

Daha önce ''Ona gümüş madalya ve dev bir 2 figürü göndereceğim'' diyen Elon Musk, sözünü tutarak, 11 Ekim'de Bezos'un attığı bir tweet'e ikincilik madalyası emojisi gönderdi.

Bezos, şirketin ilk günlerinde kendilerine inanmayanlara yanıt olarak sosyal medyadan "Bugün, Amazon dünyanın en başarılı şirketlerinden biri vetamamen farklı iki sektörde devrim yarattı" diye yazdı.

Tesla ve Spacex’in kurucusu Elon Musk, Bezos'un Amazon'un başarısı hakkındaki tweetine gümüş madalya emojisi ile yanıt verdi.

SERVET FARKI GİDEREK AÇILIYOR

Bezos ve Musk arasındaki servet farkı ise giderek açılıyor

Forbes Dergisi, Musk'ın geçen ay servetinin 200 milyar doları aştığını bildirmişti.

Bloomberg geçen hafta, Musk'ın Spacex’in değerinin artmasıyla servetinin net değerinin yaklaşık 11 milyar dolar arttığını açıkladı.

SpaceX'in değeri yüzde 33 arttırarak 100 milyar doları geçmişti.

Bloomberg'in Milyarderler Endeksi'ne göre Musk’ın yaklaşık 223 milyar dolar serveti bulunurken, Bezos'un servetinin değeri yaklaşık 191 milyar dolar.

# SpaceX # Tesla # Elon Musk # amazon # gümüş madalya # bloomberg # Jeff Bezos # forbes # dünyanın en zenginleri # dünyanın en zengin insanı # dünyanın en zengin insanı kim # elon musk serveti # dünyanın en zenginleri listesi