Samsunspor - Antalyaspor maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda?

Kayseri ve Osmanlı'dan sonra 'süperleşecek' 3. takım bugün belli olacak. Play-Off finalinde Samsun ile Antalya kapışacak. Müthiş maç, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak

Samsunspor - Antalyaspor maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda?

2011-12’de 16. olup Süper Lig’e veda eden Samsun mu, yoksa geçen sezon PTT 1. Lig’e düşen Antalya mı mutlu sona ulaşacak? Bu sorunun yanıtı bugün saat 20.00’de belli olacak. Play-Off yarı finalinde Alanyaspor’u eleyen Karadeniz ekibiyle, Adana Demir’in umutlarına son veren Akdeniz temsilcisi, Süper Lig’e yükselmek için kozlarını paylaşacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak maçta tribünler yarı yarıya, heyecan dorukta olacak. TRT Spor’dan yayınlanacak kritik 90 dakikayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Antalya maçının hazırlıklarını Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdüren Samsun’da sportif direktör Coşkun Zeren, futbolculara ve teknik heyete güvendiklerini ifade etti. Zeren, “Savaş ve spor kelimesini yan yana kullanmaktan hoşlanmam. Ama yarın sahada kurtuluş savaşı yapacağız. Sahada resmen bir savaş olacak” dedi. Tarihinde 2’si Play-Off olmak üzere 5 kez Süper Lig’e yükselen Antalya’da ise başkan Gültekin Gencer, iddialı konuştu. Gencer, “Play-Off’tan da olsa Süper Lig’e çıkacağız. Kadro olarak, şehir olarak her anlamda Süper Lig’e hazırız. Stadımız bitti, tesislerimiz yapılıyor, her açıdan bakıldığında en hazır kent ve takım Antalya” ifadelerini kullandı. (Habertürk)

# samsunspor # ne zaman # saat kaçta # hangi kanalda # antalyaspor maçı