Mutlu'dan İZVAK'a ziyaret

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu, beraberindeki heyetle birlikte İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nı ziyaret etti. Mutlu, İZVAK’tan spor kulüplerinin sorunlarına dair bilgi aldı

Mutlu'dan İZVAK'a ziyaret

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye BaşkanAdayı Dr. Rifat Mutlu, Vatan Partisi Konak Belediye Başkan Adayı Av. Bülent Karagöz ve Vatan Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cem Zeren ile birlikte İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nı ziyaret etti. İZVAK Başkanı Ali Erten’i ziyaret eden Mutlu, spor kulüplerinin sorunlarına dair bilgi aldı, Vatan Partisi’nin İzmir’de sporla ilgili yapacağı projeleri aktardı.

Erten, ise ziyarette "Biz vakfımızda İzmir spor kulüplerinin tarihiyle birlikte Cumhuriyet tarihini de görüyoruz, öğreniyoruz. İzmir’de şu an üç tane stadyum çalışmamız var; Alsancak Karşıyaka ve Göztepe. Çalışmalarımız devam ediyor.Yapılan stadyumlar, aynı zamanda maç oynanmadığı sırada da halka açık olacak” sözlerini kaydetti.

# izmir # vatan partisi # aday # rifat mutlu # belediye başkan # izvak