Fethiyespor Emir Göçen ile anlaştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor , Tepecikspor Santraforu Emir Gökçe ve Anadolu Üsküdar’dan Nurettin Çağlar ile anlaştı. Fethiyespor’un bir santrafor oyuncuyu daha renklerine kattıktan sonra transferi kapatacağı öğrenildi.

Fethiyespor Emir Göçen ile anlaştı

Sezon hazırlıklarını Ölüdeniz tesislerinde sürdüren Fethiyespor Milasspor kalecisi Ali Tokat ve Tokatspor’dan Oktay Pop’u renklerine bağladıktan sonra santrafor olarak Tepecikspor’dan Emir Gökçe ve Anadoluüsküdar’dan Nurettin Çağlar ile anlaştı. Bu iki futbolcu ile kısa sürede sözleşme imzalanacağı öğrenilirken, bir santrafor daha takıma katıldıktan sonra transferin kapatılacağı belirtildi. Fethiyespor 24 Temmuz’da Muğlaspor ile ilk hazırlık maçını da Muğla’da yapacak. Fethiyespor Başkanı Okan Uysal aynı grupta mücadele edecekleri Tepecikspor’dan Emir Gökçe ve Anadoluüsküdar’dan Nurettin Çağlar ile anlaştıklarını bildirdi. Uysal “bu iki oyuncuyla sözleşme imzalayacaklarını ayrıca bir santrafor oyuncuyu daha fethiyespor’a kazandırmak için çalışıyoruz. Transferi ekonomik durumumuza göre gerçekleştiriyoruz.

Oyuncularımızın büyük bir kısmını koruyoruz. Sadece kaleci Metin gitmek istiyor. Bonservis bedelini getirmesi halinde kendisine transfer imkanı sağlayacağız. Biz kendisinden Fethiyespor’da kalması için indirim istemiştik. Oyuncumuz kabul etmedi. Ancak görüşmelerimiz devam ediyor. Oyuncumuz takımlara çalışmalarını sürdürüyor. 24 Temmuz’da Muğlaspor ile hazırlık maçı yapacağız. Eksiklerimizi görüp buna göre hareket edeceğiz” dedi.

İHA

# Beyaz Grup # Spor Toto 2. Lig # fethiyespor # anlaştı