Mehmetçik bayramda da vatan nöbetinde

Mehmetçik bayramda da vatan nöbetinde… İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gabar Dağı’ndaki Akrep Üs Bölgesi’nde gitti. Askerlerin bayramını kutladı. "Mavi Vatan"ın yılmaz bekçileri de görev başında. İzmir'in Foça ilçesi açıklarında bulunan yerli ve milli çıkarma gemisi TCG Bayraktar'da görevli Mehmetçik, salgın tedbirleriyle bayramı kutladı.

Mehmetçik bayramda da vatan nöbetinde

Mehmetçikbayramda da vatan nöbetinde… Sınırda ve denizde milletimizin birliği, vatanımızın bütünlüğü için görev başındaki askerlerimiz bayramlaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt'in Eruh ilçesinde Gabar Dağı bölgesindeki Akrep Üs Bölgesi’ne gitti. Askerlerimizin bayramlarını kutladı.

Bakan Soylu, üs bölgesinde görevli askerlerle bir araya geldi. Onlarla tek tek sohbet etti. Ardından da askerlere hitaben konuştu.

Daha sonra Bakan Soylu, Afrin'deki güvenlik güçleriyle bayramda bir araya gelen Emniyet Genel MüdürüMehmet Aktaş ile telefonla görüştü. Güvenlik güçlerimizin bayramını kutladı.

Bölge hakkında ilgililerden bilgi alan Soylu, nöbet tutan askerlerin aileleri ile telefonda görüntülü konuştu, bayramlarını kutladı.

Bakan Soylu, telsiz ile üs bölgesinde görevli askerlere de seslendi, bayramlarını tebrik etti.

"Mavi Vatan"ın yılmaz bekçileri bayramda da görev başında…

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı yerli ve milli çıkarma gemisi TCG Bayraktar'da görevli askerler, salgın tedbirleriyle komutan ve arkadaşlarının bayramını kutladı.

İzmir Foça Limanı'nda demirli bulunan gemide görevli Mehmetçik, vatan nöbetini bir an olsun aksatmıyor. Askerler kendi aralarında bayramlaşırken Ege’deki hareketliliği de dakika dakika izliyor.

# mehmetçik # bayram # salgın # Emniyet Genel Müdürü # nöbet # tcg # bayramlaşma # Gabar Dağı # Mehmet Aktaş # TCG Bayraktar