Fatih Ürek elenenlere bir şans daha verdi! Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? 21 Şubat Cuma haftanın birinci olan ve elenen ismi kim?

Gelinim Mutfakta 93. hafta birincisi ve elenen isimleri kim oldu? Gelinim Mutfakta, gün birincisi kim oldu?

Fatih Ürek elenenlere bir şans daha verdi! Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? 21 Şubat Cuma haftanın birinci olan ve elenen ismi kim?

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfak'ta programında haftanın sonuna gelindi. Bugünde yemeklerini yapan ve kayınvalidelerden puan alan gelinler arasında puan sıralaması yapıldı ve elenen isimler ile haftanın birincileri seçildi.

CUMA GÜNÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

8 puanla Özlem günün en düşük puanını aldı. 10 puanla Ezgi günün en düşük ikinci puanını aldı. Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Özüm Sakarya ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! 14 puanla Özüm gün birincisi oldu.

93. HAFTA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olarak 5 altın bileziğin sahibi olmak için Reyhan-Ezgi Yıldırım ve Çiğdem-Elif Akçam yarıştı. 63 puanla Ezgi gün birincisi oldu.

ELENEN İSİM KİM OLDU?

Hafta toplamında en düşük puanları Nurten-Özlem Argun ve Ayten-Özüm Sakarya aldı. Gelinim Mutfakta'nın 93. hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu; fakat, sürpriz bir gelişme yaşandı!

Fatih Ürek elenen Özlem ve Nurten'i göndermek istemediğini söyledi. Fatih Ürek, gelin kayınvalideye ikinci bir şans verdi.

ulusal.com.tr

# gelinim mutfakta # gelinim mutfakta kim elendi # fatih ürek # gelinim mutfakta kim birinci oldu