Döviz kurlarındaki artış sürüyor: Dolar bir rekor daha kırdı

Döviz kurlarındaki artış sürüyor. Bu sabah dolardan yeni rekor geldi. Dolar, sabah saatlerinde 10,21'i gördü. Avro ise bu sabah 11,62 ile rekor tazelendi.

Döviz kurlarındaki artış sürüyor: Dolar bir rekor daha kırdı

Türk lirasındaki değer kaybı devam ediyor.

Dolar'da bu sabah 10,21'lik yeni rekor geldi.

Artan enflasyona rağmen Merkez Bankası'nın faiz indirmeye devam edeceği beklentisi, kurda rekorları beraberinde getiriyor.

12 Kasım Cuma akşamı 10 sınırını aşan dolar bu sabah 10,21 seviyesiyle yeni tarihi zirve görüldü.

Avro ise bu sabah 11,62 ile rekor tazelendi.

# dolar kaç tl # ekonomi # Döviz kurları # Dolar kuru # dolar ne kadar # dolar canlı # dolar euro # dolar alış # dolar alış satış # dolar anlık # dolar alış fiyatı # dolar alış ne kadar # dolar artacak mı # dolar artar mı # dolar borsa # dolar bugün kaç tl # Dolar bugün ne kadar # dolar beklentisi # dolar çıkar mı # dolar düşer mi # dolar düştü # dolar döviz # dolar düştü mü # dolar döviz kuru # dolar düşüyor mu # dolar kaç # dolar endeksi # dolar euro çeviri # dolar euro kuru # dolar faizi # dolar grafik # dolar güncel # dolar haberleri # dolar rekor # Dolar bozdurma # dolar euro ne kadar # dolar forum # dolar fiyatı bugün # dolar bugün kaç # son dakika ekonomi # canlı döviz kurları # dolar hesaplama # dolar çevirme # dolar fiyatı ne kadar # dolar günlük