Yeni haftada sıcaklık artıyor

Geçtiğimiz hafta yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası Pazartesi'den itibaren etkisini kaybedecek. Yurt genelinde hava sıcaklıkları 2 ila 5 derece artacak.

Yeni haftada sıcaklık artıyor

Yurt genelinde sıcaklıklar artıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, hafta başından itibaren ülke geneline sıcaklık 2 ile 5 derece artacak. Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Hafta başından itibaren Marmara, Ege ve Akdeniz'de az bulutlu bir hava hakim olacak. İç Anadolu az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinde yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Batı Karadeniz'de ise parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, Orta ve Doğu Karadeniz'de parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da az bulutlu bir hava bekleniyor.

EN YÜKSEK SICAKLIK ADANA'DA BEKLENİYOR

İstanbul 16, İzmir 30, Ankara 24 derece olacak.

Yurt genelinde en yüksek sıcaklık 33 derece ile Adana'da bekleniyor. Adana'yı 32 derece ile Manisa ve Denizli takip ediyor.

EN DÜŞÜK SICAKLIK KARS, ERZURUM VE VAN'DA GÖRÜLECEK

Yurt genelinde en düşük sıcaklık ise Kars, Erzurum ve Van'da hissedilecek. Kars 16, Erzurum 18, Van 19 derece.

# Manisa # izmir # istanbul # ankara # adana # ege # Meteoroloji Genel Müdürlüğü # erzurum # denizli # kars # van # Hava durumu # marmara # sıcaklık # akdeniz # iç anadolu # Batı Karadeniz # güneydoğu # rüzgar # soğuk hava dalgası # ORTA VE DOĞU KARADENİZ # Az Bulutlu