Yurtta 23 Nisan coşkusu

Yurtta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Kapadokya'da sıcak hava balonları, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle uçtu.Tekirdağ'da da renkli görüntüler vardı. Gökyüzü balonlarla donatıldı.

Yurtta 23 Nisan coşkusu

GökyüzüTürk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslediler... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu gökyüzüne taşıdılar.

Kapadokya'da, sıcak hava balonları Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle uçtu.

Balonlar, yapılan hazırlıkların ardından Göreme beldesindeki Kılıçlar Vadisi'nden peş peşe gökyüzüne yükseldi. Görsel şölen yerli ve yabancı turistler tarafından ilgiyle izlendi.

Gün doğumu vaktinde yapılan tur etkinliği yaklaşık bir saat sürdü.

Erzurum'da da yürekleri ısıtan görüntüler vardı.

Mehmetçik köy köy gezip çocukları ziyaret ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, götürdükleri kitap, balon, boyama kalemi ve oyuncakları çocuklara hediye etti.

Bu görüntüler de Hatay'dan çekildi. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle 23 Nisan birgün öncesinden kutlandı.

Yöresel Halk oyunları oynandı.

Edirne ve Kırklareli'nde de resmi törenler yapıldı. İlk olarak Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Çelenk sunumunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Tekirdağ'da ise gökyüzü balonlarla donatıldı. Resmi törenin ardından çocuklar gökyüzüne balon bıraktı.

Araç konvoyuna binen çocuklar ellerinde Türk bayraklarıyla kenti gezdi.

Evlerinin pencerelerini bir gün önce süsleyen çocuklar ellerinde Türk Bayrağı ve balonlarla bayram coşkusunu eve taşıdı.

# atatürk # Tekirdağ # jandarma # 23 Nisan # renkli # gökyüzü # kapadokya # balon # ulusal egemenlik ve çocuk bayramı # coşku # Atatürk posterleri