Tamer Karadağlı: ''Nihal Yalçın, HDP'yi Demirtaş'ı sahiplenen birisi''

Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerginlik sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Yalçın'a HDP milletvekillerinin sahip çıktığını belirten Karadağlı, telefonla katıldığı bir televizyon programında konuya ilişkin değerlendirmede bulundu. Karadağlı konuşmasında, ''Polisimize asker kurşun sıkan PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz? ifadelerine yer verdi.

Tamer Karadağlı: ''Nihal Yalçın, HDP'yi Demirtaş'ı sahiplenen birisi''

Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerginlik geceye damga vurmuştu.

Ödül gecesinde Nihal Yalçın'ın uzun süren konuşmasına tepki gösteren Karadağlı'ya Yalçın sosyal medya hesabından "Lütfen Tamer' in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!" demişti.

Sosyal medyada uzun süre linç edilen Karadağlı, konuya ilişkin sessizliğini bozdu.Bir televizyon programına telefonla bağlanan Karadağlı, ödül törenlerinde bu kadar uzun süre konuşulmaması gerektiğini söyledi.

Karadağlı, "Sizi eleştirenler oldu. Bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusuna da yanıt verdi.

Nihal Yalçın'a HDP milletvekillerinin sahip çıktığını belirten ünlü aktör, olay günü sosyal medya hesabından attıkları mesajlarla Pervin Buldan ve Canan Kaftancıoğlu'nun Nihal Yalçın'a sahip çıktığını söyledi.

KARADAĞLI: ''ÖCALAN'IN TERÖRİST BAŞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİYOR MUSUNUZ?''

-Benim duruşum da belli olan bir duruş. Polisimize askerkurşun sıkan PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz? diye.

- Linç kampanyası başlayınca bir gün bekledim. Sonra aldı başını gitti. Pervin Buldan sahip çıktı. Demek ki kendisine başka sahip çıkanlar var. Ben sadece sanatsal açıdan bakıyorum, politik açıdan değerlendirmedim.

Karadağlı, Nihal Yalçın'ın PKK'yı savunduğunu da belirtti.

- 'Son kez tweet atacak olsan ne yazarsın?' diye sormuşlar. Hanımefendi "Selahattin Demirtaş'a özgürlük" yazmış. Demirtaş ne dedi. 'Öcalan'ın heykelini dikeceğiz' dedi. Hanımefendi bunu mu savunuyor

- Hanımefendi zaten HDP'yi Demirtaş'ı sahiplenen ve onların da sahiplendiğini bir insan.

# polis # pkk # terörist # sosyal medya # hdp # öcalan # terör örgütü # gündem # asker # Kurşun # festival # linç # medya # güncel # tamer karadağlı # Nihal Yalçın # Altın Portakal # altın portakal film festivali