Marmaray ve Başkentray sefer saatlerinde değişiklik

Koronavirüs sebebiyle hafta sonuna gelen kısıtlamalar ile birlikte Marmaray ve Başkentray gibi tren seferlerinde değişiklik yapıldı. Yüksek hızlı tren seferlerinde ise hiçbir değişikliğin olmayacağı belirtildi.

Marmaray ve Başkentray sefer saatlerinde değişiklik

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı TCDD Taşımacılık A.Ş. koronavirüs tedbirleri kapsamında Marmaray, Başkentray ve bölgesel trenlerin sefer saatlerini düzenledi.

Avrupa ve Asya yakalarını İstanbul Boğazı'nın altından birleştiren Marmaray, cumartesi ve pazar sadece Halkalı-Gebze-Halkalı hattında 30 dakika aralıklarla çalışacak.

Ankara'da hizmet veren Başkentray trenleri de cumartesi ve pazar 06.00-20.00 saatlerinde 30 dakika aralıklarla hizmet verecek.

BÖLGESEL TRENLERDE BAZI HATLAR HAFTA SONU İŞLETİLMEYECEK

Bölgesel trenlerde ise karşılıklı olarak Kapıkule-Halkalı, Adapazarı-Pendik, Zonguldak-Karabük, Ankara-Polatlı, Basmane-Denizli, Basmane-Aydın, Basmane-Uşak, Basmane-Alaşehir, Manisa-Alaşehir, Denizli-Aydın-Söke, Çatal-Tire, Basmane-Tire, Basmane-Ödemiş, Sivas-Divriği, Erzincan-Divriği, Afyonkarahisar-Eskişehir, Kütahya-Eskişehir hatları cumartesi ve pazar günleri işletilmeyecek.

# açıklama # koronavirüs # TCDD # sefer # Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı # Marmaray # sefer saatleri # başkentray # marmaray sefer saatleri # başkentray sefer saatleri # aksama