HAVELSAN'dan yerli video konferans programı: Diyalog

Türk savunma sanayisinin yazılım tabanlı çözüm merkezlerinden HAVELSAN, Türkiye'yi yerli yazılımla konuşturmaya hazırlanıyor. Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirlerle birlikte artan ihtiyaç dikkate alındı. Yerli ve güvenli bir video konferans ürünü geliştirildi. Bu ay içinde kullanıma sunulacak.

HAVELSAN'dan yerli video konferans programı: Diyalog

Salgın günlerinde video konferansla görüşme ihtiyacı arttı. Bu ihtiyacı dikkate alan HAVELSAN, Türkiye'yi yerli yazılımla konuşturmaya hazırlanıyor.

HAVELSAN, Türk savunma sanayisinin yazılım tabanlı çözüm merkezlerinden biri... Çok yakında HAVELSAN Diyalog adıyla yerli ve güvenli video konferans ürününü kullanıma sunacak.

HAVELSAN Diyalog'un altyapısı sayesinde, uzaktan çalışma koşullarında yüksek güvenlik sağlıyor. Özellikle kamu kurumları tarafından kısa sürede ilgi görmesi bekleniyor.

Uçtan uca şifreleme, ekran paylaşımı, güvenli sesli görüşme, güvenli video konferans, güvenli mesajlaşma, HD ve 4K görüntü desteği ve adaptif görüntü kalitesi ayarlama gibi imkanları da sunuyor.

Mobil uyumlu web arayüzü sayesinde akıllı telefonlarda da rahatlıkla kullanılabilecek. Hiçbir uygulama yükleme ihtiyacı gerektirmiyor.

Siber güvenlik ve test ekipleri tarafından tüm denemeleri yoğun şekilde devam ediyor. Bu ay içinde kullanıma sunulacak.

HAVELSAN Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay, sivil ve askeri her tip kullanıcı ihtiyacına uygun yetkinlikte ve genişletilebilir bir ürün ortaya çıkardıklarını söyledi. Yurt dışından alınmış hazır bir ürün veya altyapı olmadığı için özellikle dost ve müttefik ülkelere ihracat potansiyelinin de yüksek olduğunu belirtti.

ulusal.com.tr

# Havelsan # diyalog