Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Deniz Akkaya’dan büyük sürpriz! Büyük ödül kimin? (20 Mart Cuma)

Seda Sayan ile Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Büyük merakla beklenen soru sonunda yanıtını buldu. Yemekteyiz'in 155. bölümünde haftanın şampiyonu belli oldu.

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Deniz Akkaya’dan büyük sürpriz! Büyük ödül kimin? (20 Mart Cuma)

TV8 kanalında yayınlanan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacının evine konuk oluyor. Onlar yemek yaparken, Seda Sayan'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacının misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor.Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 10.000 TL'yi kazanıyor.

Dün haftanın birincisi kıyasıya rekabetten sonra Seda Sayan tarafından açıklandı.

Hafta boyunca; Orhan, yemeğini yetiştiremediği için puan alamadı. İkinci gün yarışmacısı Semra’nın toplam puanı 25 puan oldu. Üçüncü gün yarışmacısı Nazan toplamda 19 puan oldu. Dördüncü gün yarışmacısı Satı ise diğer yarışmacı arkadaşlarından aldığı toplam puan 20 oldu.

Son gün yarışmacısı Serkan ise toplamda 17 puan aldı. Serkan’ın aldığı düşük puan herkes tarafından tepki topladı.

Seda Sayan’ın ek puanlarıyla birlikte yarışmanın sonuncusu Serkan oldu. Seda Sayan’dan aldığı 8 puanla Nazan haftanın üçüncüsü oldu. Seda Sayan’ın verdiği oylarla haftanın birincisi Seda Sayan’dan aldığı 10 puanla Semra oldu.

Semra’nın adaletsizliği eleştiri konusu olurken arkadaşları tarafından tebrik edildi.

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ 155. BÖLÜM FİNAL ANI İZLE

ulusal.com.tr

# seda sayan # deniz akkaya # yemekteyiz # yemekteyiz kim kazandı