Döviz kuru hareketli: Doların ateşi avroya da sıçradı

Döviz kuru 2-3 gündür hareketli. Dolar yine rekor tazeledi, 9 lira 24 kuruşu da geçti. Doların ateşi Avroya da sıçradı. 10 lira 70 kuruşun üzerini gördü.

Döviz kuru hareketli: Doların ateşi avroya da sıçradı

Merkez Bankası'nda 3 üst düzey ismin görevden alınması ve yerlerine yapılan atamalar sonrası döviz kuru hareketlendi.

Dolar rekor üzerine rekor kırdı. Öğlen saatlerinde 9 lira 24 kuruşu gördü.

Merkez Bankasının Piyasa Katılımcıları Anketi'nde yıl sonu dolar lira beklentisi 9 lira 22 olarak açıklanmıştı. 9 lira 24 kuruşu gören dolar kuru yıl sonu beklentisinin de üzerine çıkmış oldu.

AVRO 10 LİRA 70 KURUŞUN ÜZERİNİ GÖRDÜ

Doların ateşi Avroya da sıçradı. 10 lira 70 kuruşun üzerini gördü.

Döviz kurundaki hareketliliğe altın da eklendi. Altının gram fiyatı ise 530 lirayı aştı. Çeyrek altın 870 liranın üzerine tırmandı.

# dolar kaç tl # euro kaç tl # dolar # avro # Dolar kuru # euro dolar # dolar ne kadar # dolar canlı # dolar euro # dolar alış # dolar altın # dolar anlık # dolar alış ne kadar # dolar artar mı # dolar bugün # dolar beklentisi # dolar çeviri # dolar canlı grafik # dolar canlı yorum # dolar çıkar mı # dolar çıkacak mı # dolar grafik # euro ne kadar # dolar bugün kaç # dolar hesaplama # dolar alış satış fiyatı # dolar altın fiyatları # dolar altın kuru # dolar çeviri tl # euro kuru # euro tl # euro anlık # euro alış satış bankalar # euro bugün # euro canlı